αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια τους καλοκαιρινούς τύπους: 5 cafe στα Νότια Προάστια για να εργαστείς από το laptop σου

Για τους καλοκαιρινούς τύπους: 5 cafe στα Νότια Προάστια για να εργαστείς από το laptop σου

Είναι κάτι διαφορετικό. Και αν συνηθίσεις να εργάζεσαι με αυτό τον τρόπο, μετά είναι… δύσκολο να ξεκολλήσεις. Οι νέες τεχνολογίες έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην εργασία και έχουν δημιουργηθεί μια νέα τάση: Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται (σχεδόν) από οπουδήποτε, με μόνα εργαλεία ένα laptop και ένα smartphone. Μπορεί να πρόκειται για επιχειρηματίες, startuppers ή freelancers. Όπως έχουμε ξανά πει άλλωστε, αυτό είναι ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί και το It’s Possible.

Μια τάση που βλέπουμε έντονα και στην Αθήνα. Πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν σε κοινόχρηστους χώρους, αναγνωστήρια ή κατάλληλα cafe και εργάζονται από εκεί, χρησιμοποιώντας το δικό τους laptop. Το ακόμα καλύτερο -πέρα από το ότι αλλάζεις παραστάσεις- είναι ότι συνήθως γύρω σου είναι και άλλοι άνθρωποι που δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όταν φθάνεις στον χώρο δεν τους ξέρεις. Όταν φεύγεις μπορεί ήδη να τους έχεις γνωρίσει. Και κάπως έτσι αναπτύσσονται νέες επαφές ή ενδεχόμενες συνεργασίες.

Είχαμε γράψει για τα cafe της Αθήνας, που είναι κατάλληλα για να εργαστείς με αυτό τον τρόπο (Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ). Τώρα το καλοκαίρι πλησιάζει, και ήρθε η ώρα να κάνουμε… την summer version. Παρακάτω θα δεις 5 cafe στα Νότια Προάστια για να δουλέψεις από εκεί ως άλλος ψηφιακός νομάς.

Εδώ να σημειώσουμε, ότι το παρόν άρθρο όπως και τα 3 προηγούμενα αφιερώματα, δεν αποτελούν «πληρωμένη καταχώρηση». Οι λίστες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με βάση τα όσα έχει δει και ακούσει το It’s Possible. Άλλωστε, όπως έχουμε ξανά πει, το site μας έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

Rumors

FloCafe Village Faliro

Dtale Cafe

Blends

TR3 Cafe

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =