αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια να αποφύγει τους αντιπερισπασμούς του Facebook, αυτός επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο App

Για να αποφύγει τους αντιπερισπασμούς του Facebook, αυτός επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο App

Κάθεσαι να δουλέψεις στο laptop σου. Όμως ξαφνικά αρχίζουν να έρχονται ειδοποιήσεις από τα social media. Μετά έρχονται και emails. Πας να δεις και ένα βίντεο στο YouTube και τελικά καταλήγεις να είσαι εκεί για ώρες. Το αποτέλεσμα; Τελικά δεν καταφέρνεις να ολοκληρώσεις την δουλειά σου. Όντως, οι αντιπερισπασμοί στο ίντερνετ είναι πλέον πολλοί.

Την λύση σε αυτό, φαίνεται ότι βρήκε ο Jon Good. Είναι ο ιδρυτής και CEO της Job Good Chocolates. Ναι, είναι μια εταιρία που φτιάχνει σοκολάτες. Αυτός ο επιχειρηματίας είχε ένα τέτοιο πρόβλημα. Ενώ καθόταν να δουλέψει, τελικά κατέληγε να ξοδεύει άπειρο χρόνο στο Facebook. Και βρήκε την λύση. Είναι η εφαρμογή StayFocusd. Μέσα από αυτήν, μπορείς να δομήσεις το πρόγραμμα σου. Κατά τις ώρες που δουλεύεις, η εφαρμογή μπλοκάρει οποιοδήποτε άλλο site μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Θα μπορείς να τσεκάρεις π.χ. το Facebook, μόνο στις ώρες που έχεις επιλέξει.

Ψάξαμε την εν λόγω εφαρμογή, και όπως είδαμε πλέον το site του StayFocusd σε παραπέμπει στο Freedom.to, όπου και μπορείς να φτιάξεις account στην εφαρμογή. Μπορείς να ξεκινήσεις δωρεάν, ενώ μπορείς να συμπεριλάβεις όλες σου τις συσκευές με λιγότερο από 2,5 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφαρμογή στο site της, οι χρήστες του StayFocusd εξοικονομούν περίπου 2μισι παραγωγικές ώρες την ημέρα. Θα το δοκίμαζες;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =