αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί το Snapchat αγαπά περισσότερο τους χρήστες iOS (και το παραδέχεται)

Γιατί το Snapchat αγαπά περισσότερο τους χρήστες iOS (και το παραδέχεται)

Η αγορά διαμορφώνει τις εξελίξεις και στην περίπτωση του Snapchat, η χρήση του από iOS συσκευές ξεπερνά κατά πολύ την αντίστοιχη του Android. Έτσι το Snapchat αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο λογισμικό της Apple και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το Android.

«Έχουμε δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη των προϊόντων μας να λειτουργούν με iOS λειτουργικό σύστημα αντί για smartphones με Android λειτουργικό σύστημα» τονίζει η πλατφόρμα.

Το Snapchat γνωρίζει πως καταναλωτές με Android smartphones δεν έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης με τα iPhones, και παραδέχεται ότι αυτό είναι… ένα ρίσκο: «Αν δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τη χρηστικότητα των προϊόντων μας σε smartphones με Android και αυτά τα τηλέφωνα γίνουν πιο δημοφιλή και λιγότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν smartphones με iOS, θα αποτελούσε ένα σοβαρό πλήγμα στην επιχείρησή μας».

Όπως σημειώνει το unboxholics.com, το Android έχει φυσικά τη μερίδα του λέοντος στην παγκόσμια αγορά smartphones, αλλά αυτή η διαφορά με το iOS δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα του Snapchat, αφού εκατομμύρια παραπάνω iOS χρήστες έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή και τη χρησιμοποιούν καθημερινά. Οι Android χρήστες έχουν παραπονεθεί στο παρελθόν για την ποιότητα video του Snapchat, ενώ και η γενική αίσθηση χρήσης είναι καλύτερη στο iOS. Για πρώτη φορά αυτό αναγνωρίζεται από το Snapchat και ίσως να φέρει τη βελτίωση στο Android.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =