αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί πρέπει να σταματήσεις να μαθαίνεις για την επιχειρηματικότητα. Και να ξεκινήσεις να κάνεις τη δουλειά

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να μαθαίνεις για την επιχειρηματικότητα. Και να ξεκινήσεις να κάνεις τη δουλειά

Υπάρχει μια απλή εξήγηση πάνω στο γιατί ορισμένες επιχειρήσεις «εκτοξεύονται». Και στη συνέχεια διαβάζουμε για τα success stories των ιδρυτών που βρίσκονται πίσω από τις πετυχημένες εταιρίες. Τι κάνουν πρώτα από όλα, αυτοί οι άνθρωποι; Ξεκινούν να κάνουν τη δουλειά.

Ζούμε στην εποχή που οι πληροφορίες είναι… αμέτρητες. Και η πρόσβαση σε αυτές είναι πολλή εύκολη. Εδώ υπάρχει μια παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί νέοι επιχειρηματίες. Αναλώνονται υπερβολικά στο να διαβάζουν για την επιχειρηματικότητα και δεν δρουν. Δεν κάνουν τη δουλειά.

Η υπερβολική πληροφόρηση είναι υπαρκτή. Είναι κάτι που εμποδίζει πολλούς νέους επιχειρηματίες να εξελιχτούν. Στο τέλος καταλήγεις στο να έχεις μαζέψει τόσες πολλές πληροφορίες, που δεν ξέρεις… τι να τις κάνεις. Ενώ αρκετά από τα πράγματα που έχεις διαβάσει είναι αντιφατικά και τελικά καταλήγεις πιο μπερδεμένος.

Πρέπει να αφήσεις τα άρθρα, τα σεμινάρια και τα βιβλία στην άκρη, από ένα σημείο και μετά. Και να ρίξεις όλη σου την ενέργεια στις πράξεις. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα.

1- Ήδη έχεις τις γνώσεις για να ξεκινήσεις (ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις)

2- Οι γνώσεις είναι άχρηστες χωρίς πράξεις

3- Υπάρχουν αυτοί που μιλούν και αυτοί που πράττουν (μάντεψε που πρέπει να είσαι)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − one =