αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί πρέπει να ξυπνάς με τον φόβο, κάθε ημέρα: Ο διάσημος επενδυτής Kevin O’Leary περιγράφει μια σκληρή πραγματικότητα

Γιατί πρέπει να ξυπνάς με τον φόβο, κάθε ημέρα: Ο διάσημος επενδυτής Kevin O’Leary περιγράφει μια σκληρή πραγματικότητα

Ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος, για τα όσα λέει ο Kevin O’Leary, αναφορικά με το πως πρέπει να κινείται κάθε ημέρα ένας επιχειρηματίας. Ο ίδιος είναι γνωστός επενδυτής και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. «Όταν ξεκινάς μια επιχείρηση, πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις ανταγωνισμό σε μια παγκόσμια αγορά», σημειώνει ο ίδιος, μιλώντας στο inc.com.

«Η επιχειρηματικότητα είναι ένας πόλεμος. Υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι», τονίζει ο Kevin O’Leary.

‘Η θα κερδίσεις χρήματα ή θα χάσεις. Έτσι, όπως εξηγεί ο ίδιος, πρέπει κάθε πρωί να ξυπνάς και να σκέφτεσαι τα χρήματα που βάζεις στην επιχείρηση σου. Είναι σαν «στρατιώτες», που πρέπει να πάνε στην μάχη και να γυρίσουν πίσω ζωντανοί, έχοντας μαζί αιχμαλώτους. Όταν σπαταλάς λεφτά, σκοτώνεις τους «στρατιώτες» σου.

Πρέπει κάθε ημέρα να έχεις την ίδια νοοτροπία. Διότι πάντα θα υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής κάπου στην Ασία ή την Ινδία, που θα θέλει… να σε πετάξεις εκτός. Θα «κλέψει» τους πελάτες σου και θα σε νικήσει. Για αυτό, «πρέπει να ξυπνάς με τον φόβο κάθε ημέρα», υπογραμμίζει ο Kevin O’Leary.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 3 =