αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση σε νεαρή ηλικία, για να φτάσεις στην επιτυχία: Ο Bill Gates αναλύει

Γιατί πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση σε νεαρή ηλικία, για να φτάσεις στην επιτυχία: Ο Bill Gates αναλύει

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα κομβικό χαρακτηριστικό. Σου δίνει την ώθηση για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Αυτό το στοιχείο, θα σε βοηθήσει επίσης να βρεις το πάθος σου, όπως σημειώνει ο Bill Gates. Στην πραγματικότητα, η αγάπη του για τους υπολογιστές και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, οδήγησε το ίδιο στο να δημιουργήσει την Microsoft.

Σε δηλώσεις του στο ABC.net, εξήγησε τη σημασία της αυτοπεποίθησης σε νεαρή ηλικία. Ως παιδί, ο Gates ασχολούνται με τους υπολογιστές και το λογισμικό. Ωστόσο, δεν θα συνειδητοποιούσε αυτό το πάθος του, αν δεν είχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Στην προσπάθεια σου για να βρεις το πάθος σου, πρέπει να αξιοποιήσεις την αυτοπεποίθηση. Η οποία μπορεί να είναι σου είναι έμφυτη ή να προέρχεται από άλλα άτομα του περιβάλλοντος σου.

«Με αυτό τον τρόπο θα τολμήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Θα έχετε χώρο και για τις αποτυχίες που είναι απαραίτητο στοιχείο στον δρόμο προς την επιτυχία», σημειώνει ο Bill Gates.

Από την αυτοπεποίθηση μπορούν να ξεκινήσουν όλα. Ωστόσο η διαδρομή δεν θα είναι σύντομη. «Θα είναι μια περιπέτεια που μπορεί να πάρει χρόνο» λέει ο Gates. Αλλά αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα βρεις αυτό στο οποίο είσαι πραγματικά καλός και το αγαπάς. Έτσι είναι πιθανό να φτάσεις στην επιτυχία.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 13 =