αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γιατί δεν αξίζει να κάνεις debate με αυτούς που σου λένε ότι είσαι λάθος»: O Gary Vaynerchuk εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γιατί δεν αξίζει να κάνεις debate με αυτούς που σου λένε ότι είσαι λάθος»: O Gary Vaynerchuk εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κάτι που συναντάμε έντονα και στην Ελλάδα. Μόλις κάποιος αποφασίσει να φτιάξει π.χ. ένα νέο project και το ανακοινώσει σε συγγενείς και φίλους, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι αρκετοί θα… πέσουν πάνω του, προσπαθώντας να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Και αραδιάζοντας ένα σορό επιχειρήματα, για να του αποδείξουν ότι είναι λάθος ο ίδιος.

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, έχει μια ιδιαίτερη άποψη, για το πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό το φαινόμενο. Όπως εξηγεί στο παρακάτω σύντομο βίντεο, δεν αξίζει να μπεις σε μαραθώνια debates με τους ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη ή άλλη οπτική από εσένα. «Είναι χάσιμο χρόνου», τονίζει. Τι πρέπει να κάνεις: Να ξεκινήσεις να κάνεις πράξη αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Και έτσι, να τους αποδείξεις στην πράξη ότι κάνουν λάθος.

One of You is Going to Be Right

Please show this 30 second clip to the people in your circle who need it most! I ❤ you guys .. "I want to suffocate talk .. and inspire action" .. who's in???

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 4. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 3 =