αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγάλε χρήματα ενώ… κοιμάσαι, με αυτές τις 6 ιδέες για παθητικό εισόδημα

Βγάλε χρήματα ενώ… κοιμάσαι, με αυτές τις 6 ιδέες για παθητικό εισόδημα

Υπάρχει μια φράση που λέει, ότι για να καταφέρεις να γίνεις πλούσιος και να διατηρηθείς σε αυτή την κατάσταση σε βάθος χρόνου, πρέπει να βρεις τρόπους για να βγάζεις χρήματα… ενώ κοιμάσαι. Αλλιώς θα είσαι καταδικασμένος να δουλεύεις κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις ακριβώς αυτό. Το πως, δηλαδή, μπορείς να έχεις ένα ή περισσότερα παθητικά εισοδήματα.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι το παθητικό εισόδημα δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσουν να… πέφτουν χρήματα από τον ουρανό. Προφανώς πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές και να γίνει μια προεργασία, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να μπορείς να έχεις εισόδημα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

Εδώ έχουμε 6 συγκεκριμένες ιδέες. Μπορείς να μάθεις κάποια βασικά πράγματα για το μάρκετινγκ και να προωθείς τα προϊόντα ή της υπηρεσίες διαφόρων startups. Μην ξεχνάς ότι πολλές καινοτόμες επιχειρήσεις δεν μπορούν να έχουν μόνες τους παρουσία σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου. Αυτός ο δρόμος είναι ίσως πιο εύκολος αν είσαι blogger ή youtuber- άρα έχεις ήδη έτοιμο ένα κοινό.

Ο δεύτερος τρόπος για παθητικό εισόδημα, είναι παραδοσιακός. Οι επενδύσεις σε ακίνητα. Με τις πλατφόρμες τύπου Airbnb, η αξιοποίηση ακινήτων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη πλέον. Τρίτον, μπορείς να δημιουργείς «how-to» βίντεο και να τα δημοσιεύεις σε διάφορα sites, όπως το YouTube. Τέταρτον, μπορείς να προμοτάρεις προϊόντα που υπάρχουν στο Amazon.

Τρόπος Νο5: Μπορείς να γράψεις ένα e-book. Πάλι εστιάζοντας στις πωλήσεις μέσω ίντερνετ. Φυσικά μην περιμένεις να γίνεις εκατομμυριούχος από το πρώτο βιβλίο. Και επίσης χρειάζεται ένας κόπος για να γράψεις το βιβλίο. Μετά (ίσως) θα έρθουν τα κέρδη. Ο 6ος τρόπος είναι να μισθώσεις ένα δωμάτιο στο σπίτι σου. Κάτι που είναι αρκετά ασυνήθηστο στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό γίνεται πολύ έντονα.

https://www.branex.ca/wp-content/uploads/2018/04/Passive-Income-Generation-Ideas-Infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − six =