αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒίντεο: Όλα όσα είπε ο ιδρυτής και CEO του Douleutaras στο Startup Grind Athens

Βίντεο: Όλα όσα είπε ο ιδρυτής και CEO του Douleutaras στο Startup Grind Athens

Πλέον είναι διαθέσιμο ολόκληρο το βίντεο. Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο τελευταίο Startup Grind Athens, με καλεσμένο τον ιδρυτή και CEO του Douleutaras.gr, Ανδρέα Γραμμάτη, τώρα μπορούν να δουν όλο το event μέσω του επίσημου βίντεο.

Υπενθυμίζεται, ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη του, ο Ανδρέας Γραμμάτης, ανακοίνωσε τη νέα χρηματοδότηση που εξασφάλισε η πλατφόρμα του, ύψους 1 εκατ. ευρώ. Σε αυτήν θα συμμετέχουν όλοι οι προηγούμενοι επενδυτές, επιβεβαιώνοντας ότι η startup βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση και έχει ανεβάσει ρυθμούς καθώς πλέον φέρνει έσοδα της τάξης των 50.000 ευρώ / μήνα.

Το δεύτερο funding round που εξασφάλισε ο Douleutaras του θα επιτρέψει στην εταιρεία να κάνει πράξη τα σχέδια που έχει για επέκταση στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, ξεκινώντας κατά πάσα πιθανότητα από τη Ρουμανία.

Επίσης, ο Ανδρεάς Γραμμάτης, περιέγραψε στο κοινό το πως ξεκίνησε το Douleutaras.gr σαν side project όσο βρισκόταν ακόμα στο Λονδίνο. Όταν αποφάσισε να παρατήσει την καριέρα του εκεί και να κάνει την ιδέα του πράξη, κινήθηκε γρήγορα για να φτιάξει την πλατφόρμα κάνοντας outsourcing τον προγραμματιστή που έστησε το αρχικό site. Κάνοντας cold calls σε επαγγελματίες κατάφερε με την ομάδα των πωλήσεων να φέρει τους πρώτους paying customers που δεν είχαν τίποτα να χάσουν από το να δοκιμάσουν την νέα αυτή πλατφόρμα.

Δείτε ολόκληρο το event στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 13 =