αρχικηVIRALΒίντεο: Τι θα συμβεί αν ένα iPhone 7 βουτηχτεί σε νερό;

Βίντεο: Τι θα συμβεί αν ένα iPhone 7 βουτηχτεί σε νερό;

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 7 και του iPhone 7 Plus είναι η προστασία τους απέναντι στο νερό και τη σκόνη. Με βάση το IP67 πρότυπό τους, οι συσκευές της Apple μπορούν να αντέξουν σε βάθος έως 1 μέτρου για έως 30 λεπτά, ενώ και η σκόνη είναι δύσκολο να εισέλθει στο εσωτερικό τους.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε μερικά βασικά facts για τα αδιάβροχα smartphones: Πρώτον, η στεγανότητα αφορά το γλυκό νερό και όχι το θαλασσινό, αφού αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή. Εάν το iPhone σάς πέσει στη θάλασσα, βγάλτε το αμέσως και γρήγορα ξεπλύνετέ το με γλυκό νερό, ενώ, στη συνέχεια, σκουπίστε το καλά με χαρτί. Γενικότερα, μην το αφήνετε επίτηδες μέσα στο νερό και ειδικά για πολλή ώρα.

Δεύτερον, η Apple δηλώνει ρητά στην εγγύηση του iPhone 7/7 Plus πως ΔΕΝ καλύπτει συσκευές που έχουν υποστεί ζημιά από το υγρό στοιχείο. Δεν έχει σημασία αν το βάλετε στα 10 εκατοστά ή στο 1 μέτρο νερού, εάν πάθει κάτι δεν αντικαθίσταται.

Το Digitallife.gr, ετοίμασε ένα βίντεο, στο οποίο η συσκευή περνά από πολλές υγρές δοκιμασίες. Το αποτέλεσμα; Δείτε το στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =