αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το «Airbnb του φαγητού». Και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «Airbnb του φαγητού». Και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

Η ιδέα ενός τραπεζιού με σπιτικό καλομαγειρεμένο φαγητό, καλή παρέα και νέες εμπειρίες είναι πολύ ελκυστική σε όλους. Στις μέρες μας, που το διαδίκτυο και η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στις επαφές με τους φίλους μας, τις νέες γνωριμίες, τις καταναλωτικές μας συνήθειες και τη δουλειά μας, δεν θα μπορούσε να μείνει απ’εξω ένα άλλο βασικό στοιχείο, το φαγητό. Μία νέα διάσταση στην ιδέα γύρω από το φαγητό, έρχεται με μία καινούργια πλατφόρμα, την αποκαλούμενη ως «Airbnb του φαγητού», την TastePlease.

H ιδέα περιστρέφεται γύρω από το καλό σπιτικό φαγητό, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης και την αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ανάμεσα σε ανθρώπους, ακόμη και ανάμεσα σε αγνώστους. Αντί να μετατρέψει κανείς το σπίτι του σε ξενοδοχείο για μερικές ημέρες, το μετατρέπει σε εστιατόριο για λίγες ώρες. Αναλαμβάνει να φτιάξει το μενού, κοστολογεί την αξία του και διαθέτει θέσεις στο τραπέζι του, μέσω της πλατφόρμας. Η οποία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε στη LIFO, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος επαγγελματίας σεφ για να διοργανώσει μια τέτοια βραδιά, απλά να έχει διάθεση να ζήσει την εμπειρία του οικοδεσπότη, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να αγαπάει τη μαγειρική. Αντίστοιχα, εκείνος που θέλει να πάει σε κάποιο σπίτι ως φιλοξενούμενος διαλέγει ανάμεσα σε διάφορα μενού που του προσφέρονται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eleven =