αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το πρώτο project που θα λανσάρει η Samsung και θα έχει την «υπογραφή» της ελληνικής Innoetics

Αυτό είναι το πρώτο project που θα λανσάρει η Samsung και θα έχει την «υπογραφή» της ελληνικής Innoetics

H είδηση ότι η Samsung, διά στόματος του προέδρου της, θα λανσάρει σύντομα στην αγορά μια έξυπνη εφαρμογή μετατροπής κείμενου σε ομιλία (text-to-speech synthesis) έρχεται ένα μήνα περίπου μετά την εξαγορά από την κορεατική εταιρεία της Innoetics, μιας ελληνικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, η οποία δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες φωνής. Μάλιστα, ο τεχνολογικός κολοσσός απέκτησε το πλειοψηφικό ποσοστό των μετοχών της Innoetics, ενισχύοντας τη φήμη και το κύρος της.

Υπενθυμίζεται ότι το ύψος της εξαγοράς δεν γνωστοποιήθηκε, όπως και άλλες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ωστόσο, στο εξής οι επτά Ελληνες εργαζόμενοι της Innoetics θα εργάζονται για τη Samsung. Η εταιρεία, σύμφωνα με τον επικεφαλής και μέτοχό της Αιμίλιο Χαλαμανδάρη, θα σταματήσει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα είχε αναπτύξει έως τώρα και θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην εξέλιξη της τεχνολογίας που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η ελληνική εταιρεία θα αξιοποιηθεί από τη Samsung στο πλαίσιο του ανταγωνισμού της με τους άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς, όπως είναι η Apple και η Google, στις τεχνολογίες φωνής που ενσωματώνουν οι σύγχρονες συσκευές, όπως είναι τα «έξυπνα» τηλέφωνα και τα τάμπλετ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + seventeen =