αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7R

Αυτό είναι το ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7R

Στο Διαδίκτυο κάνουν την εμφάνισή τους φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου από τη Samsung με το όνομα Galaxy Note 7R.

To μοντέλο αυτό μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy Note 7 που προκάλεσε όλα αυτά τα προβλήματα στην εικόνα της εταιρείας, με τη διαφορά ότι εδώ εκτιμάται ότι θα υπάρχουν διαφορές στη μπαταρία, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Το Samsung Galaxy Note 7R φέρεται να έχει εξοπλιστεί με μία μπαταρία χωρητικότητας 3200 mAh που δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Ο επεξεργαστής εκτιμάται ότι θα είναι ένας Samsung Exynos 8890, με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης τα 64 GB, η οποία θα μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 256 GB με τη χρήση καρτών μνήμης Micro SD, όπως σημειώνει το Pestaola.gr.

To ανακατασκευασμένο μοντέλο του Samsung Galaxy Note 7 εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, κυρίως στην Ασία και αλλού, ενώ η Samsung φιλοδοξεί να πουλήσει τουλάχιστον 300.000 συσκευές, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει το κόστος από την απώλεια εσόδων που προκάλεσαν τα προβλήματα εκρήξεων και η απόσυρση του Samsung Galaxy Note 7 από την αγορά, όπως σχολιάζει το Android Headlines.

Στην περίπτωση του Samsung Galaxy Note 7R ή 7FE, όπως ενδέχεται να είναι η ονομασία του, η Samsung θα εγγυάται την απόλυτα ασφαλή χρήση της μπαταρίας του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =