αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτοί που περνούν τα τεστ: Η λίστα με τις καλύτερες εταιρίες laptop (και δεν είναι πρώτη η Apple)

Αυτοί που περνούν τα τεστ: Η λίστα με τις καλύτερες εταιρίες laptop (και δεν είναι πρώτη η Apple)

Σύμφωνα με τα τελευταία νούμερα του Laptop Magazine, η Apple έχει γνωρίσει μια πρωτοφανή πτώση στην κατάταξη των κορυφαίων κατασκευαστών το 2017. Η Apple κρατούσε τα ηνία των laptops στην πρώτη θέση από το 2010 και πλέον τη βρίσκουμε στην έκτη θέση.

Η συνολική βαθμολογία διαμορφώνεται από έξι παράγοντες, το design, την υποστήριξη, την καινοτομία, την αξία και την εγγύηση. Τα laptops της Apple συγκέντρωσαν 78 πόντους από τους 100. Ο λόγος της πτώσης της ήταν κυρίως οι υψηλές τιμές. Αλλά και η επιλογή της Apple να συμπεριλάβει μόνο μία USB-C θύρα στο MacBook, δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους καταναλωτές.

«Τα MacBooks της εταιρίας είναι λεπτά, ισχυρά και με καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά θα χρειαστείτε πολλά λεφτά και πολλούς αντάπτορες. Η υποστήριξη και η εγγύηση της εταιρίας είναι οι καλύτερες» τονίζεται στο σχετικό άρθρο.

Την πρώτη θέση με 90 πόντους από τους 100 κατέλαβε η Lenovo η οποία έκανε το άλμα από την τέταρτη θέση πέρυσι, χάρη σε “καινοτόμες τεχνολογίες και εξαιρετικά βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών”. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την Asus με 86 πόντους και την πεντάδα συμπληρώνουν οι Dell, HP και Acer.

Όπως σχολιάζει το unboxholics.com, εντύπωση προκαλεί η κατάταξη της Microsoft και της Samsung στις τελευταίες θέσεις. Η Microsoft λόγω των ελάχιστων αναβαθμίσεων στα μοντέλα της και λόγω των ακριβών τιμών της. Η Samsung από την άλλη λόγω των ελάχιστων επιλογών στα μοντέλα της, όλες με μέτριες κριτικές και λόγω της απογοητευτικής υποστήριξης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =