αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτοί είναι οι 3 νέοι σταθμοί μετρό που θα κάνουν «πρεμιέρα» μέσα στον επόμενο χρόνο

Αυτοί είναι οι 3 νέοι σταθμοί μετρό που θα κάνουν «πρεμιέρα» μέσα στον επόμενο χρόνο

Τρεις νέοι σταθμοί είναι σχεδόν έτοιμοι να παραδοθούν στο κοινό. Συγκεκριμένα, οι σταθμοί Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια της επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά αναμένεται να παραδοθούν ως τον Ιούνιο του 2019, ενώ τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι τρεις σταθμοί της επέκτασης (Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο).

Επίσης, μνημόνιο συνεργασίας αποφάσισαν να υπογράψουν η Αττικό Μετρό με τον πρύτανη της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, ώστε να ξεκινήσει η δημιουργία σταθμού μετρό στον Βοτανικό, που θα εξυπηρετεί κυρίως τους φοιτητές της σχολής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρυτανική αρχή του 1996, οπότε και σχεδιαζόταν το μετρό της Αθήνας, αντέδρασε στην δημιουργία σταθμού στην περιοχή. Σήμερα, ο πρύτανης δείχνει έτοιμος να συνεργαστεί, ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες εξεύρεσης χρηματοδότησης για την κατασκευή του σταθμού Γεωπονικής (επί της γραμμής 3, μεταξύ Κεραμεικού και Ελαιώνα) το συντομότερο δυνατό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =