αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή την Παρασκευή ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί Live

Αυτή την Παρασκευή ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί Live

Επιστροφή στα γνωστά τηλεοπτικά μέρη. Αύριο, Παρασκευή, ο ιδρυτής του It’s Possble, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today», την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα και προβάλλεται στο Action24. H ενημερωτική εκπομπή ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε αύριο Δευτέρα (23/4) στο ACTION 24, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Θέμα συζήτησης θα είναι το πως μπορείς να ξεκινήσει το δικό σου project, ενώ παράλληλα έχεις την «καθημερινή δουλειά» σου. Μια επιλογή στην οποία πάνε αρκετοί νέοι επιχειρηματίες και startuppers στην Ελλάδα. Θα δοθούν συγκεκριμένα tips για το πως μπορεί να το πετύχει κάποιος αυτό. Αν και δεν πρόκειται για έναν… εύκολο δρόμο.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (46:37 λεπτό). Τότε έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το networking.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − four =