αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτή είναι η Facebook Page της Tesla Greece. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες

Αυτή είναι η Facebook Page της Tesla Greece. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες

Μετά την ίδρυση της Tesla Greece, η εταιρεία ξεκινά να «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα. Από αυτό το «παιχνίδι» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα social media. Έτσι έχει δημιουργηθεί και η Facebook Page με το όνομα Tesla Greece. Η οποία έχει μάλιστα ελάχιστους followers μέχρι τώρα. Τονίζεται ότι μέχρι σήμερα (3/3) δεν έχει πάρει την σχετική «πιστοποίηση» από το Facebook που να δείχνει ότι είναι η επίσημη FB Page της εταιρείας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Βλέπουμε επίσης, ότι το πρώτο post σε αυτή, έχει γίνει τον Νοέμβριο του 2017 (άραγε δρομολογούνταν από τότε ο ερχομός του Elon Musk στην Αθήνα;).

Μάλιστα, οι πρώτοι χρήστες κάνουν τις ερωτήσεις τους, με την Σελίδα να απαντά. Ενώ στις πληροφορίες, σε παραπέμπει στο επίσημο site της Tesla. Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε την εν λόγω Σελίδα, και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Όσοι θέλετε πάντως να την δοκιμάσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα Like ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται, ότι η Tesla Greece ιδρύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για Ι.Κ.Ε Μονοπρόσωπη. Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αγία Παρασκευή- δηλαδή εντός Αττικής. Το βασικό πεδίο στο οποίο θα δραστηριοποιείται είναι «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =