αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτή αναμένεται να είναι η τιμή του iPhone 8. Στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουλέψεις… περίπου 2 μήνες για να το αγοράσεις

Αυτή αναμένεται να είναι η τιμή του iPhone 8. Στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουλέψεις… περίπου 2 μήνες για να το αγοράσεις

Εν αναμονή των επίσημων προσκλήσεων της Apple για το iPhone event του Σεπτεμβρίου που αναμένουμε να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του επόμενου μήνα, το The New York Times αναφέρει σήμερα πως η τιμολόγηση του iPhone 8 θα είναι γύρω στα $999.

Όπως πολλοί πιστεύουν η Apple θα παρουσιάσει 3 νέα iPhones τον επόμενο μήνα. Τις αναβαθμίσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus και επίσης ένα νέο μοντέλο με 5.8 ιντσών OLED οθόνη ίσως με την ονομασία iPhone 8 ή iPhone Edition.

Τα 7s και 7s Plus αναμένεται να εμφανιστούν στην αγορά με την συνηθισμένη τιμολόγηση σε αντίθεση με το OLED iPhone που είναι αρκετά πιο ακριβό.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει ακόμη πόσο πιο ακριβό θα είναι τελικά αυτό το μοντέλο. Το NYT δείχνει μια τιμή στα $999 την ίδια στιγμή που πολλοί αναλυτές θέλουν την Apple να κυμαίνεται τιμολογιακά για αυτό το μοντέλο ανάμεσα στα $1100 με $1500.

Στο “καλύτερο” σενάριο λοιπόν το iPhone 8 θα ξεκινάει από τα $999 με μια χωρητικότητα μάλλον στα 64 GB και εν συνεχεία θα έχουμε την έκδοση του στα 256 GB και ίσως και στα 512 GB, όπως διαβάζουμε στο Apple World Hellas. Με μια τέτοια ιεράρχηση κάθε αύξηση στην χωρητικότητα θα συνοδεύετε μάλλον με επιπλέον $100 για κάθε μοντέλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − four =