αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές είναι οι νέες λειτουργίες που ετοιμάζει πυρετωδώς το Instagram

Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες που ετοιμάζει πυρετωδώς το Instagram

Ασταμάτητη η ομάδα ανάπτυξης του Instagram, η οποία μας έχει συνηθίσει σε τακτικές προσθήκες νέων λειτουργιών που κρατούν σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων χρηστών, άσχετα αν τις εκμεταλλεύονται ή όχι. Αυτή τη φορά έχουμε ενδείξεις για δύο λειτουργίες που πιθανότατα θα προστεθούν σε κάποια από τα επερχόμενα updates της εφαρμογής.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα The Next Web, γίνονται δοκιμές για την προσθήκη ενός νέου κουμπιού “regram” δίπλα στα Like, Comment και Direct. Παρότι δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την λειτουργία του “regram”, το πιθανότερο είναι ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να επαναπροωθήσουν τη φωτογραφία ή το video κάποιου άλλου χρήστη στο δικό τους feed, όπως το Share στο Facebook.

Ακόμη, γίνονται δοκιμές για την ενσωμάτωση GIFs στα αποτελέσματα αναζήτησης, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης στα Stories που ανεβάζει, με δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθός τους ή τη θέση τους.

Τέλος, φημολογείται ότι θα μπορείς να κρατάς αρχείο με τα Stories, όπως και να δημιουργήσεις κλειστό Group με τους “Close Friends” για να μοιράζεσαι φωτογραφίες μαζί τους με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Δεν αποκλείεται να γίνει και άμεση σύνδεση με την υπηρεσία WhatsApp, η οποία ανήκει επίσης στη Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 6 =