αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι κορυφαίες startup θερμοκοιτίδες στον κόσμο για το 2017

Αυτές είναι οι κορυφαίες startup θερμοκοιτίδες στον κόσμο για το 2017

Οι λεγόμενες θερμοκοιτίδες, παραμένουν ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους, έτσι ώστε να αναπτυχθεί μια startup. Μπαίνεις εκεί και έχεις στέγη, καθοδήγηση, συμμετέχεις σε events, ενώ αποκτάς και μια καλύτερη πρόσβαση σε πιθανές χρηματοδοτήσεις.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τις κορυφαίες startup θερμοκοιτίδες για το 2017. Την λίστα δημιούργησε το Seed Accelerator Rankings Project. Πρόκειται ουσιαστικά για την λίστα που δημιουργούν οι ερευνητές του Rice University, το Innovation Initiative Lab for Innovation Science του MIT και το University of Richmond. Για να γίνει η τελική κατάταξη, λαμβάνονται υπόψη μια σειρά από ποσοτικούς παράγοντες και γενικότερο feedback, όπως σημειώνει το Forbes.

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 150 θερμοκοιτίδες. Οι ερευνητές εξέτασαν, για παράδειγμα, τις αποτιμήσεις των εταιριών που βγήκαν από τον εκάστοτε Accelerator, τις μεγάλες εξαγορές που έγιναν και το ποσοστό επιβίωσης των startups. Στην πρώτη θέση, βρέθηκε ο AngelPad και στη δεύτερη ο Y Combinator. Δείτε τις κορυφαίες θερμοκοιτίδες παρακάτω.

https://blogs-images.forbes.com/alexkonrad/files/2017/06/SARP.jpg?width=960

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =