αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς δούμε τα δεδομένα: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις μια digital επιχείρηση σήμερα (Γράφημα)

Ας δούμε τα δεδομένα: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις μια digital επιχείρηση σήμερα (Γράφημα)

Πολλές συζητήσεις και events γίνονται, σε σχέση με το πως μπορεί κάποιος να αναπτύξει μια digital επιχείρηση στην εποχή μας. Όμως, ας πάμε ένα στάδιο πιο πίσω. Γιατί κάποιος να ιδρύσει μια τέτοια επιχείρηση; Ποια είναι, δηλαδή, τα βασικά πλεονεκτήματα και κέρδη. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δίνει το παρακάτω γράφημα.

Καταρχήν έχεις οικονομική ελευθεριά. Και δεν υπάρχει «ταβάνι» στα κέρδη που μπορείς να έχεις. Αν και στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα βέβαια. Επίσης είσαι αφεντικό του εαυτού σου.

Με την online επιχείρηση υπάρχει και ευελιξία. Θυμήσου εδώ το άρθρο του It’s Possible με τίτλο «Πως είναι να «τρέχεις» το digital project σου μέσα από μια καφετέρια, με μόνο εργαλείο ένα laptop». Συνήθως, υπάρχει και μικρό κόστος για να ξεκινήσεις. Και έχεις μικρό κόστος λειτουργίας. Ενώ φυσικά υπάρχουν προοπτικές για παγκόσμια επέκταση (αν και δεν είναι εύκολο). Τέλος, έχεις μια επιχείρηση ανοιχτή 24/7, άρα θεωρητικά μπορείς να βγάζεις χρήματα… συνέχεια.

https://www.currencyfair.com/cf-content/uploads/2014/04/Start-An-Online-Business-To-Be-A-Digital-Nomad.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − six =