αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς γίνουμε συγκεκριμένοι: 4 τρόποι για να εξοικονομήσεις χρήματα, αν εργάζεσαι από το σπίτι

Ας γίνουμε συγκεκριμένοι: 4 τρόποι για να εξοικονομήσεις χρήματα, αν εργάζεσαι από το σπίτι

Σκέψου το: Ξυπνάς το πρωί, και δεν έχεις να πας σε κάποιο γραφείο, κάποια συγκεκριμένη ώρα. Αλλά αρχίζεις να εργάζεσαι από το σπίτι. Με μόνο εργαλείο ένα laptop και ένα smartphone. Όπως έχουμε ξανά πει, είναι ένα μοντέλο στο οποίο πάνε όλοι και περισσότεροι εργαζόμενοι στην σύγχρονη εποχή.

Μπορεί να είσαι ένας επιχειρηματίας και να εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο. Να είσαι ένας startupper ή ένας digital νομάς. Μπορεί ακόμα και να εργάζεσαι για κάποια μεγάλη εταιρία. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Apple έχει ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας, που αφορούν εργασία εξ αποστάσεως. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι προσληφθούν εκεί, είναι να ξεκινήσουν να εργάζονται από το δωμάτιο του σπιτιού τους- αρκεί να έχουν ένα PC και μια σύνδεση στο ίντερνετ.

Όπως έχουμε ξανά πει, σε με αυτό το μοντέλο λειτουργεί και το It’s Possible, από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον ιντερνετικό αέρα, τον Σεπτέμβρη του 2016. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Πάμε να δούμε 4 συγκεκριμένους τρόπους, μέσα από τους οποίους μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα, όταν εργάζεσαι από το σπίτι.

1- Οικονομία σε καύσιμα (και διόδια, αν απαιτούνται)

2- Δεν έχεις ενοίκιο γραφείων

3- Δεν χρειάζεται να αγοράζεις νέα ρούχα συνεχώς (και να πλένεις καθημερινά)

4- Δεν χρειάζεται να τρως γεύματα έξω κάθε ημέρα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως είναι να «τρέχεις» το digital project σου μέσα από μια καφετέρια, με μόνο εργαλείο ένα laptop | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 17 =