αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό fashion πλατφόρμες μέχρι… εταιρίες εκατομμυρίων: Όλα όσα είδαμε στο Open Coffee Athens #84

Από fashion πλατφόρμες μέχρι… εταιρίες εκατομμυρίων: Όλα όσα είδαμε στο Open Coffee Athens #84

Για ακόμα μια φορά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο καθιερωμένο «στέκι». Το Open Coffee Athens #84 έγινε στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Με τη γνωστή χαλαρή διάθεση, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να δουν το βασικό event.

Το It’s Possible ήταν εκεί και παρακολούθησε όλη την εκδήλωση. Με τα projects που παρουσιάστηκαν επί σκηνής να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Και τους ιδρυτές, να είναι θετικοί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση, αλλά και με έντονη διάθεση… για χιούμορ σε αρκετά σημεία.

Τι είδαμε στην συνάντηση της Παρασκευής 13/1: Η Βάσια Πικρού και ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος, παρουσίασαν το Wildrobe, ένα online curated marketplace για second-hand fashion. Ο Κωνσταντίνος Καραβέλλας, έπειτα από πολυετή καριέρα στον χώρο του design, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα kids game brand που ικανοποιεί υψηλά κριτήρια αισθητικής και παρουσίασε στο event τη Petita Demas. Ο Πάρης Κασιδιάρης, συνιδρυτής της SourceLair, παρουσίασε το νέο προϊόν με το όνομα Stolos, μία άρτι αφιχθείσα υπηρεσία για ομάδες που αναπτύσουν web εφαρμογές.

Το event ολοκληρώθηκε με την live συζήτηση επί σκηνής, μεταξύ του διοργανωτή του Open Coffee Athens, Γιώργου Τζιραλή και του ιδρυτή της Transifex, Δημήτρη Γλέζου. Η Transifex μετρά 8 χρόνια ζωής και σήμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μεταφράσεων εφαρμογών στον κόσμο, με πελάτες όπως οι Saleforce, Atlassian, Soundcloud και Trello. Η εταιρεία έχει καταγράψει μία ολοκληρωμένη διαδρομή, έχοντας περάσει από στάδια bootstrapping, δυνατού funding και, τώρα, cash independence.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Open Coffee Athens #84 στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 7 =