αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό την φτώχεια και τις απορρίψεις, έφτασε να χτίσει μια αυτοκρατορία: Αυτή είναι η ιστορία του Walt Disney

Από την φτώχεια και τις απορρίψεις, έφτασε να χτίσει μια αυτοκρατορία: Αυτή είναι η ιστορία του Walt Disney

Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι σε αυτή την ιστορία o πρωταγωνιστής όχι μόνο ξεκίνησε από το μηδέν, αλλά αντιμετώπισε και αλλεπάλληλα εμπόδια στην διαδρομή του προς την επιτυχία. Ο Walt Disney γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια. Όταν ήταν μικρός, συνήθιζε να πουλά εφημερίδες στον δρόμο για να βγάλει κάποια χρήματα.

Πάντα είχε πάθος με την ζωγραφική. Έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει τα δικά του cartoon animations στην πίσω αυλή του σπιτιού του. Κάπως έτσι, ίδρυσε την πρώτη του εταιρία. Όμως η σειρά με cartoons που έφτιαξε απέτυχε, και η εταιρία οδηγήθηκε στο λουκέτο. Ο νεαρός Walt Disney έφτασε στην απόλυτη φτώχεια. Δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό και ρούχα.

Με μια βαλίτσα στο χέρι και μόλις 20 δολάρια πάνω του, πήγε στο Χόλιγουντ για να ξεκινήσει ξανά.

Δημιούργησε ένα νέο στούντιο, μέσα σε ένα γκαράζ. Εκεί προέκυψε και η ιδέα που του άλλαξε την ζωή: Ένας χαρακτήρας cartoon με το όνομα Micky Mouse. Ναι, το ποντίκι που έγινε διάσημο στη συνέχεια. Αλλά σε εκείνα τα αρχικά βήματα, όλοι οι διανομείς απέρριπταν την ιδέα του Disney. «Ποιος θα ήθελε να δει ένα ποντίκι που μιλά σαν άνθρωπος;», σκέφτονταν.

Ωστόσο, ο Disney δεν το έβαλε κάτω, ούτε τότε. Πίστευε στην ιδέα του και δημιούργησε δύο παιδικές ταινίες με cartoons. Παρά τις συνεχόμενες δυσκολίες, οι ταινίες του προβλήθηκαν στο κοινό. Και η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Ο Micky Mouse έγινε το σύμβολο της επιτυχίας του Disney. Με τον πεισματάρη σκιτσογράφο και επιχειρηματία, να γίνεται ένας από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον κόσμο, στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Story of the Disney Founder

No matter How many setbacks you have in life, Never Stop Trying <3If you want yourself featured at Born Realist, then inbox us

Posted by Born Realist on Samstag, 25. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + thirteen =