αρχικηVIRALΑντέχεις να πας στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας; (ΦΩΤΟ)

Αντέχεις να πας στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας; (ΦΩΤΟ)

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων  βρίσκεται επί της Ερμού και έχει δημιουργήσει έναν χώρο κατάλληλο για κοινωνικές και ψυχαγωγικές περιηγήσεις για όλες τις ηλικίες. Ενα μέρος για να κερδίσεις νέες εμπειρίες και να διασκεδάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου μιας και είναι για όλες τις ηλικίες.

Δοκίμασε να μπεις στην ψευδαίσθηση με την Περιστρεφόμενη Σήραγγα (Vortex Tunnel), που θα σε ξετρελάνει και θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ικανός να περπατήσεις μέσα σε έναν περιστρεφόμενο κύλινδρο!
Αλλοίωσε την εικόνα σου στο Δωμάτιο με τους Καθρέφτες (Mirror Room), απελευθερώσου στο Δωμάτιο του Απείρου (Infinity Room), αψήφησε τους νόμους της βαρύτητας και των διαστάσεων και βγάλε φωτογραφίες σε κάθε πιθανή πόζα.

Απόλαυσε τη συλλογή με τα ολογράμματα, κοίταξε από κοντά κάθε οφθαλμαπάτη και παρατήρησε μέσα από κάθε κατασκευή. Πρόκειται για μια ευφυή και παιχνιδιάρικη υπενθύμιση ότι η αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο δεν είναι, συχνά, παρά ένα κάτοπτρο ψευδαισθήσεων!

Μέσα από διασκεδαστικά και εντυπωσιακά κόλπα θα μάθεις πολλά για την όραση, την αντίληψη, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την επιστήμη και θα κατανοήσεις γιατί τα μάτια σου βλέπουν πράγματα που ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να καταλάβει.
«Σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς το δωμάτιο με τα εντυπωσιακά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ. Θα σου κεντρίσουν τον εγκέφαλο, θα διασκεδάσεις και θα μπερδευτείς!» αναφέρουν οι ειδικοί της έκθεσης ενώ την εμεπιρία στο χώρο μπορείς και πρέπει να την καταγράψεις στο κινητό ή με την κάμερά σου.

Το μουσείο βρίσκεται στην Ερμού και οι τιμές εισόδου έχουν ως εξής: Ενήλικες: 9 ευρώ, Παιδιά (5 – 18 ετών): 6 ευρώ, Φοιτητές: 7, Οικογενειακό εισιτήριο: 23 ευρώ*

*στην τιμή περιλαμβάνονται δύο ενήλικες και μέχρι δυο παιδιά (5 – 18 ετών)

Πηγή:iefimerida.gr
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − ten =