αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνεπανάληπτο: Τα Public με τους «εργαζομένους του ενός μήνα» πήραν… χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy»

Ανεπανάληπτο: Τα Public με τους «εργαζομένους του ενός μήνα» πήραν… χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy»

Μόλις πριν λίγες ημέρες γράφαμε εδώ στο It’s Possible, για την νέα αγγελία των Public, η οποία ζητά εργαζομένους για 1-2 μήνες, για την περίοδο των Χριστουγέννων. Το επίσης αξιοσημείωτο, είναι ότι τα Public θέλουν οι «εργαζόμενοι ενός μήνα» που θα προσλάβουν, να διαθέτουν πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ). Όπως σημειώνεται στο επίσημο site της εταιρίας, στα απαραίτητα προσόντα είναι επίσης ο ενθουσιασμός για την Τεχνολογία και τα προϊόντα Ψυχαγωγίας, και ο προσανατολισμός στην άψογη Εξυπηρέτηση του Πελάτη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλάνε και Αγγλικά.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία εφαρμόζει μια τέτοια τακτική. Αφού, για παράδειγμα, τον περασμένο Σεπτέμβρη έβαλε πάλι αγγελία για «εργαζομένους ενός μήνα», με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

Κι όμως, στην Ελλάδα φαίνεται ότι όλη αυτή η τακτική επιβραβεύεται. Όπως έκαναν γνωστό τα Public με ανάρτηση τους στην επίσημη FB Page τους, μόλις κέρδισαν μερικά βραβεία στο κομμάτι του HR. Συγκεκριμένα, πήραν:

HR Awards 2017: Χρυσό Βραβείο “Best Talent Management Strategy”.

HR Excellence Awards 2017: Πρώτο Βραβείο Αριστείας “Talent Management & Succession Planning», Πρώτο Βραβείο Αριστείας “Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing” και Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development»

Φυσικά, τώρα η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς τα εν λόγω βραβεία. Από την άλλη βέβαια, όλο αυτό το σκηνικό δεν πρέπει να μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Το περασμένο καλοκαίρι, διερωτόμασταν στο It’s Possible, για το ποια είναι τελικά τα κριτήρια με τα οποία δίνονται τα επιχειρηματικά βραβεία στην Ελλάδα. Τότε είχε βραβευτεί η Novartis (γνωστή από το πρόσφατο σκάνδαλο) ως «Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας». Ενώ σε άλλο event, είχε διακριθεί το Πλαίσιο μέσα στις τοπ εταιρίες με τον «καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».

Χαρούμενοι για τα βραβεία που παραλάβαμε, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους μας! 🙂Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε:HR…

Posted by Public on Dienstag, 14. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 12 =