αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ακολούθησε 2 κανόνες για να τα αποκτήσεις όλα»: Εξηγεί ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

«Ακολούθησε 2 κανόνες για να τα αποκτήσεις όλα»: Εξηγεί ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

Ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος. Πέρα από επιχειρηματίας, είναι και ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς των New York Times. Οι ιντερνετικοί… θα γνωρίζουν ότι έχει και δυναμική παρουσία στα social media. Μιλάμε για τον Grant Cardone.

Ο ίδιος τα κατάφερε. Έφτασε στην επιτυχία. Και όπως έχει δηλώσει: «Κάθε ημέρα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου. Ακόμα και αν έχεις γεννηθεί φτωχός, σε μια κακή γειτονιά ή μια φτωχή χώρα».

Τώρα ο γνωστός businessman δίνει 2 βασικούς κανόνες «για να τα αποκτήσεις όλα». Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε τις πιθανότητες σας να γίνεται πετυχημένοι επιχειρηματίες και εκατομμυριούχοι, μάλλον πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips.

1- Δέσμευση: Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται, σε εκείνους που δεν δεσμεύονται. Υπάρχει βέβαια ένα κόστος όταν δεσμεύεσαι π.χ. για ένα project- ξοδεύεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Όμως στη ζωή, για όλα πρέπει να υπάρχει μια δέσμευση. Αυτό μπορεί να αφορά το να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου ή κάτι που έχει να κάνει με την καριέρα σου. Και φυσικά, στο τέλος της ημέρες πρέπει να έχεις τηρήσει την υπόσχεση σου.

2- Δεν υπάρχουν δικαιολογίες: Οι άνθρωποι που ψάχνουν για δικαιολογίες ποτέ δεν πετυχαίνουν. Ψάχνουν τους λόγους για τους οποίους έκαναν ή δεν έκαναν κάτι, λέει ο Cardone. Πιστεύουν ότι θα είναι επιτυχημένοι όταν παντρευτούν, όταν πάρουν διαζύγιο, όταν βρουν δουλειά, όταν θα έρθει το Σαββατοκύριακο, όταν θα γίνουν πλούσιοι και ούτο καθεξής. Αλλά δε είναι χαρούμενοι τώρα, και ψάχνουν για δικαιολογίες. «Αν δεν είσαι χαρούμενος, ευθύνεσαι εσύ» τονίζει ο Grant Cardone.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =