αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΊσως να δούμε το νέο iPhone σε μερικά «τρελά» χρώματα

Ίσως να δούμε το νέο iPhone σε μερικά «τρελά» χρώματα

Πίσω στο Μάιο, υπήρχαν εικασίες ότι το επερχόμενο iPhone με οθόνη LCD θα απευθυνθεί στα νεότερα ηλικιακά στρώματα, έτσι θα διατεθεί σε μία ποικιλία από ζωηρά χρώματα. Τώρα ένα νέο report από το γνωστό αναλυτή σε θέματα Apple, Ming-Chi Kuo, σημειώνει ότι (συνολικά) τα νέα μοντέλα θα μπορούν να είναι διαθέσιμα σε έως και οκτώ αποχρώσεις, αναφέροντας επίσης τις εκτιμήσεις του για το κόστος τους.

Ξεκινώντας από τα premium μοντέλα iPhone X και X Plus, σημειώνεται ότι θα τα δούμε για άλλη μία φορά σε Space Gray και Silver χρωματισμούς, αλλά και στη Rose Gold έκδοση που ακυρώθηκε πέρσι. Σχετικά τώρα με το πώς η εταιρεία θα επιλέξει να τιμολογήσει τα δύο μοντέλα της, το νέο iPhone X αναμένεται να σημειώσει πτώση τιμής φτάνοντας τα $899, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μοντέλο των 6,5 ιντσών να ξεκινάει από τα 999 δολάρια.

Όσον αφορά τώρα τα πιο οικονομικά LCD μοντέλα, η Apple πειραματίζεται πάνω σε διαφορετικά χρώματα. Στην πραγματικότητα, οι επιλογές θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό το iPhone 5C του 2013, καθώς όπως σημειώνει ο αναλυτής, οι παραλλαγές “μπλε, κόκκινου και πορτοκαλί” θα διατεθούν παράλληλα με τις πιο παραδοσιακές “μαύρες” και “λευκές” εκδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Kuo αναμένει από την εταιρεία να κοστολογήσει το iPhone LCD των 6,1 ιντσών στα 699 δολάρια.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − eight =