αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉρθε η ώρα των επιχειρήσεων: Ποιες είναι οι νέες «business αλλαγές» που φέρνει το Facebook

Ήρθε η ώρα των επιχειρήσεων: Ποιες είναι οι νέες «business αλλαγές» που φέρνει το Facebook

Συνεχίζει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις το Facebook. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα των επιχειρήσεων, αφού η εταιρία ανακοίνωσε ότι πλέον θα μπορεί να γίνεται άμεσα πώληση εισιτηρίων, φαγητού ή υπηρεσιών μέσω των Facebook Pages. Σκοπός είναι να συνδεθούν οι χρήστες με τις εκάστοτε επιχειρήσεις. Με τρόπο εύκολο και γρήγορο.

Ουσιαστικά το Facebook θα αναδιοργανώσει τις Pages, έτσι ώστε να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Κάτι το οποίο αναμένεται να ωφελήσει και τις μικρές επιχειρήσεις, όπως σημειώνει το αμερικανικό site inc.com.

Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν πλέον, για όποιες επιχειρήσεις έχουν τέτοια επιλογή, να κλείνουν ραντεβού μέσω του Messenger. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα ο κάθε χρήστης να μιλά απευθείας μέσω του Messenger με την επιχείρηση που επιθυμεί. Από όλη αυτή τη διαδικασία, το FB δεν θα κρατά κάποια προμήθεια.

Έρχονται και οι «συστάσεις». Αν κάποιος γράψει, για παράδειγμα, ένα στάτους του στιλ: «Ποια καλά κινέζικα εστιατόρια υπάρχουν στην Αθήνα;», τότε το Facebook θα τον ρωτήσει αν θέλει να λάβει συστάσεις. Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε το κοινωνικό δίκτυο θα συλλέγει απαντήσεις από τους φίλους του, και θα τις βάζει σε έναν ψηφιακό χάρτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =