αρχικηVIRALΉθελε πινακίδα ΙΧ μόνο με το «5» και πλήρωσε 8 εκ. ευρώ: Αυτό έκανε Ινδός επιχειρηματίας

Ήθελε πινακίδα ΙΧ μόνο με το «5» και πλήρωσε 8 εκ. ευρώ: Αυτό έκανε Ινδός επιχειρηματίας

Ένας Ινδός επιχειρηματίας, που έχει την επαγγελματική του βάση στο Ντουμπάι, αγόρασε σε δημοπρασία μία πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό απλώς το 5 έναντι 33 εκατ. ντιρχάμ (8 εκατ. ευρώ), αναφέρουν σήμερα οι τοπικές εφημερίδες.

«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω» την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι), τονίζει ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Γκολφ Νιουζ.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι δήλωσε πως ακόμη κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ» θα τα είχε δώσει.

Ιδιοκτήτης μίας διεθνούς οικοδομικής εταιρείας, ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα υπ.αριθ. 9 για 25 εκατ. ντιρχάμ (6 εκατ. ευρώ).

Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτού του είδους οι αγορές είναι το «πάθος» του και πως η πινακίδα με το 5 θα τοποθετηθεί «σε μία από τις Ρολς Ρόις» του.

Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − sixteen =