αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έχεις 18 ώρες την ημέρα. Τι κάνεις μέσα σε αυτές;»: Ο Gary Vaynerchuk απευθύνεται στους νέους επιχειρηματίες

«Έχεις 18 ώρες την ημέρα. Τι κάνεις μέσα σε αυτές;»: Ο Gary Vaynerchuk απευθύνεται στους νέους επιχειρηματίες

Για μια ακόμα φορά, ο Gary Vaynerchunk κατάφερε να γίνει viral. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στη FB Page του. Το οποίο απευθύνεται στους νέους επιχειρηματίες και έχει να κάνει με το πόσες διαθέσιμες ώρες έχει κάποιος μέσα σε μια ημέρα.

«Μπορείς να ζήσεις με 6 ώρες ύπνου» λέει αρχικά ο ίδιος.

Και εξηγεί ότι έχεις διαθέσιμες 18 ώρες κάθε ημέρα για να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο σου. Μάλιστα, το αναλύει ακόμα περισσότερο, και λέει ότι μπορεί να δουλεύεις κάπου 9 ως 5 το απόγευμα, να κάνεις 1 ώρα για να πας και να έρθεις στη δουλειά σου και να αφιερώσεις επίσης λίγες ώρες στην οικογένεια σου, αν έχεις. Σύμφωνα με τους υπολογισμού του, ακόμα και έτσι σου μένουν 5 ώρες ελεύθερες την ημέρα, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσεις.

Όπως λέει μάλιστα χαριτολογώντας… δεν πρέπει να κάθεσαι να βλέπεις House Of Cards μέσα σε αυτές τις ώρες. Διότι αν θέλεις να έχεις μια ζωή όπως έχουν λίγοι στον κόσμο, πρέπει να πληρώσεις το τίμημα για να φτάσεις εκεί. Δείτε στο παρακάτω βίντεο, ολόκληρη την τοποθέτηση του Gary Vaynerchuck.

You Have 18 Hours

We all have the same amount of time in the day .. How are you spending it ???

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 22. Juli 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =