αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχεις αυτά τα 5 χαρακτηριστικά; Τότε είσαι έτοιμος να γίνεις Manager

Έχεις αυτά τα 5 χαρακτηριστικά; Τότε είσαι έτοιμος να γίνεις Manager

Είσαι για αρκετό σε μια εταιρία, και σκέφτεσαι ότι ίσως θα έπρεπε να «αναβαθμιστείς». Να γίνεις Manager. Υπάρχει όμως μια ερώτηση που τριγυρνά στο μυαλό σου: Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;

Οκ, σίγουρα έχεις να παρουσιάσεις κάποια σημαντικά επιτεύγματα κατά τη θητεία σου στην εταιρία, ενώ επίσης έχεις καταφέρει να χτίσεις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Αρκούν όμως αυτά, για να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα; Ευτυχώς υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να σου δώσουν την πραγματική απάντηση, για το αν είσαι έτοιμος να γίνεις Manager. Το The Muse παρουσιάζει 5 συγκεκριμένα σημάδια. Αν βλέπεις κάποια από αυτά στον εαυτό σου, τότε μπορείς να προχωρήσεις προς τα πάνω.

1# Σε ενθουσιάζει το να απαντάς σε ερωτήσεις: Όταν είσαι Manager, οι άνθρωποι έρχονται σε εσένα με πολλές ερωτήσεις. Αν μπορείς να απαντάς σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και σε ενθουσιάζει κιόλας, είναι καλό σημάδι.

2# Θέλεις να έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο: Ναι, αν είσαι Manager θα έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο πάνω στο πως γινονται τα πράγματα. Αν έχεις νέες ιδέες να εφαρμόσεις και σου αρέσει να οργανώνεις τους άλλους, έχεις το προφίλ που χρειάζεται.

3# Είσαι συνεργάσιμος: Τα meeting της ομάδας θα είναι αρκετά. Και ο leader θα είσαι εσύ. Θα είσαι αυτός που θα ενώνει τα μέλη της ομάδας, έτσι ώστε να συνεργαστούν. Και κάτι ακόμα: Μάλλον θα περνάς αρκετό χρόνο μακριά από το γραφείο σου, για να μιλάς με άλλους και να τους καθοδηγείς.

4# Είσαι ένας Problem Solver: Αν ήδη λύνεις τα περισσότερα προβλήματα που υπάρχουν στο γραφείο, τότε είσαι ο Manager που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

5# Θες την επιτυχία των άλλων, όσο και τη δική σου: Αν ένα από τα μέλη της ομάδας σου αποτύχει, έχεις αποτύχει και εσύ. Το αντίστοιχο συμβαίνει κι αν ένα από τα μέλη πετύχει. Είναι ένα στοιχείο που το γνωρίζουν οι μεγαλύτεροι leaders του κόσμου. Ένας σωστός Manager πρέπει να επενδύει στην επιτυχία των άλλων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =