αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχεις έναν συνιδρυτή που δεν συμμετέχει όσο θα έπρεπε στο project σας; Δες τι συμβούλεψε ο Tilman Fertitta αυτές τις 2 κοπέλες

Έχεις έναν συνιδρυτή που δεν συμμετέχει όσο θα έπρεπε στο project σας; Δες τι συμβούλεψε ο Tilman Fertitta αυτές τις 2 κοπέλες

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετές startups. Υπάρχουν 2,3 ή 5 συνιδρυτές, ωστόσο τα βάρη πέφτουν τελικά στους δύο ή στο ένα από αυτούς. Θυμίζει λίγο τις εργασίες στο σχολείο: Αναλαμβάναμε μια εργασία 8 άτομα μαζί, αλλά στην πράξη δούλευαν… μόνο οι δύο. Όταν όμως συμβαίνει αυτό σε μια επιχείρηση, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αφού 1 ή 2 άτομα δεν μπορούν να αντέξουν τον φόρτο εργασίας.

Κάπως έτσι είχε διαμορφωθεί και η κατάσταση, ανάμεσα στις ιδρύτριες του brand Mar-Tea-Na. Πρόκειται για δύο νεαρές κοπέλες, που πωλούν υγιεινό τσάι. Ωστόσο, η μια από τις δύο δεν επένδυες πολλές ώρες στο project. Λόγω άλλων υποχρεώσεων. Όπως είναι φυσικό, αυτό δημιουργούσε εσωτερικές τριβές και αντιδράσεις από την άλλη κοπέλα, η οποία εργαζόταν πολλές ώρες για την επιχείρηση.

Τις επισκέφτηκε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Tilman Fertitta. Άκουσε όλα όσα είχαν να του πουν. Και τους είπε το απλό: Ότι το Νο1 στοιχείο που πρέπει να έχεις για να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία, είναι το να είσαι αποφασισμένος να επενδύσεις χρόνο στο project σου. Ακόμα κι αν χρειαστεί να εργάζεσαι πολλές ώρες.

Έτσι πρότεινε στην κοπέλα που εργάζεται περισσότερες ώρες για την Mar-Tea-Na, να μιλήσει στην συνεργάτιδα της και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. ‘Η θα πρέπει να επενδύσει και εκείνη ώρες στην επιχείρηση του ή πιθανότατα θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Tilman Fertitta says you need this trait to succeed in business

This is the one trait you'll NEED to succeed in business, says billionaire Tilman J. Fertitta.

Posted by CNBC Make It on Freitag, 9. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 9 =