αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈφτασαν οι Spotify Playlists στον Facebook Messenger

Έφτασαν οι Spotify Playlists στον Facebook Messenger

To Spotify προσφέρει μία νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές του με την χρήση του Facebook Messenger.

Ουσιαστικά, η νέα δυνατότητα του Spotify λειτουργεί μέσω μίας προσθήκης του Facebook Messenger, η οποία επιτρέπει την από κοινού δημιουργία λιστών αναπαραγωγής με τους φίλους σας στο chat. Για να γίνει εφικτή η δυνατότητα αυτή, ένα άτομο που χρησιμοποιεί το Spotify μπορεί να ξεκινήσει μία συλλογική λίστα και μετά καλεί άλλους χρήστες και φίλους μέσω Facebook Messenger για να αρχίσουν και εκείνοι να προσθέτουν τραγούδια στην κοινή λίστα.

Όπως διαβάζουμε στο Pestaola.gr, η λειτουργία του Spotify ονομάζεται Group Playlists for Messenger και εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει ένας ιδανικός τρόπος δημιουργίας μουσικής για ταξίδια με το αυτοκίνητο, για το πάρτι και πολλές άλλες περιστάσεις, όπως είναι η μουσική ανασκόπηση μίας χρονιάς μεταξύ φίλων και γνωστών. Όσοι φίλοι συμμετέχουν στην κοινή λίστα μέσω του Spotify Chat Extension, μπορούν να προσθέτουν με το πάτημα του + μουσική στη λίστα.

Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι στη συλλογική λίστα του Spotify μπορούν να επέμβουν όλοι οι χρήστες του Facebook Messenger ακόμα και αν δεν έχουν δημιουργήσει έναν δικό τους λογαριασμό στο Spotify. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Spotify όσοι χρήστες θέλουν να δοκιμάσουν την εν λόγω λειτουργία μπορούν να κάνουν κλικ στο http://m.me/Spotify.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − three =