αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται Limited Edition του Playstation 4 Pro για τους λάτρεις του Spiderman (BINTEO)

Έρχεται Limited Edition του Playstation 4 Pro για τους λάτρεις του Spiderman (BINTEO)

Η Sony επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στους gamers και λάτρεις του άνθρωπου-αράχνη ανακοινώνοντας την έκδοση Marvel’s Spider-Man Limited Edition του PlayStation4 Pro σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με αποτυπωμένο -τι άλλο;- το μοναδικό logo του Spider-Man.

H συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει την ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα PS4 Pro με 1TB HDD, το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK4 στο ίδιο συλλεκτικό χρώμα και το Blu-ray Disc του τίτλου PS4 Marvel Spider-Man. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τρία DLC κεφάλαια του “Spider-Man του Marvel: Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ”.

Το νέο videogame Spider-Man από τη Marvel έρχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές δράσης μέσα από τις ακροβατικές ικανότητες του γνωστού υπερ-ήρωα, αλλά και πρωτόγνωρες συγκινήσεις με την ταυτόχρονη εισαγωγή νέων στοιχείων στο παιχνίδι που δεν έχουν ξαναδεί οι χρήστες προηγούμενων Spider-Man games, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το Sony PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 399 δολαρίων και προς το παρόν είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από εδώ. Στην αγορά των ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 14 =