αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται στην Ελλάδα το διάσημο brand ρούχων «Forever 21»

Έρχεται στην Ελλάδα το διάσημο brand ρούχων «Forever 21»

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 αναμένεται η είσοδος της εταιρείας λιανεμπορίου «Forever 21» στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στον Σεπτέμβριο 2016, τέσσερα νέα καταστήματα της «Forever 21», της 5ης μεγαλύτερης εταιρείας λιανεμπορίου των ΗΠΑ στο χώρο της μόδας, προστέθηκαν στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe, του αποκλειστικού franchisee του brand για 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία εγκαινίασε τα νέα της καταστήματα σε Ρουμανία (Βουκουρέστι), Σλοβακία (Μπρατισλάβα), Πολωνία (Λοτζ) και Τσεχία (Πράγα). Παράλληλα, εντός του Οκτωβρίου 2016 θα λειτουργήσει το δεύτερο κατάστημα στην Πολωνία (Πόζναν) και το πρώτο στην Πορτογαλία (Λισαβώνα).

Το πρώτο κατάστημα «Forever 21» του δικτύου της Teren Management Europe εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2016. Έως τον τέλος του 2017, το ευρωπαϊκό δίκτυο «Forever 21» της Teren Management Europe θα έχει προχωρήσει στη λειτουργία συνολικά 20 καταστημάτων στις 12 ευρωπαϊκές χώρες που διατηρεί τα δικαιώματα franchise του brand.

Με περισσότερα από 750 καταστήματα σε 49 χώρες, η «Forever 21» είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου των ΗΠΑ, στο χώρο της μόδας. Ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρει το Fortune Greece.

Βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία, διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία του χώρου της μόδας και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − one =