αρχικηVIRALΈξι tips για να κάνετε συμφέρουσες online αγορές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έξι tips για να κάνετε συμφέρουσες online αγορές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Καθώς η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν το ιδανικό δώρο που θα δηλώσει την αγάπη τους στο άλλο τους μισό. Τα παραδοσιακά μαγαζιά προσφέρουν συνηθισμένα ‘κλισέ’ δώρα όπως σοκολατάκια, μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς, αρκουδάκια ή και αρώματα, αλλά τα συγκεκριμένα αυτά είδη συνήθως δεν είναι κατάλληλα για να ικανοποιήσουν στο έπακρο τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το να εντοπίσει κανείς ένα ξεχωριστό δώρο που ταιριάζει απόλυτα στον/στην αγαπημένο/η μας είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση, αλλά τον 21ο αιώνα με το διαδίκτυο να είναι τόσο προσιτό, μπορείτε όλοι να έχετε πανεύκολα πρόσβαση σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αναζητήστε εμπόρους από τη χώρα προέλευσης του εορτασμού της ιδιαίτερης αυτής ημέρας – τις ΗΠΑ – και θα εκπλαγείτε από την απίστευτη διαθέσιμη ποικιλία!

Σήμερα, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εμπιστεύονται ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα και προβαίνουν συχνότερα σε αγορές από το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς, όσον αφορά στις διασυνοριακές αγορές. Η έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα από την IPSOS για λογαριασμό της PayPal αποκαλύπτει πως οι κυριότερες περίοδοι αιχμής για online διασυνοριακές προσφορές είναι τα Χριστούγεννα (αύξηση 42%), οι εποχιακές εκπτώσεις (αύξηση 40%), το Πάσχα και η Black Friday (αύξηση 14%), καθώς και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (αύξηση 5%). Όταν πρόκειται να ψωνίσουν από διαδικτυακά καταστήματα του εξωτερικού, οι Έλληνες online αγοραστές συνήθως επισημαίνουν ότι οι αγορές από άλλες χώρες προσφέρουν καλύτερες τιμές (το 66% δηλώνει ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος για αγορά εκτός Ελλάδας), οι καλύτερες τιμές (58%) ή η υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων (57%).

Πολλοί καταναλωτές συμφωνούν πως οι προσφορές των αμερικανικών online καταστημάτων είναι οι πιο μεγάλες και ελκυστικές για την αγορά δώρων, με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δυστυχώς συμβαίνει, μερικές φορές, η αποστολή δώρων που έχουν αγοραστεί από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα, να ενέχει πιθανώς μικρές δυσκολίες – πολλά καταστήματα στέλνουν τα πακέτα τους μόνο εάν και εφόσον ο παραλήπτης έχει αμερικανική διεύθυνση. Σε περίπτωση που σας ανησυχεί το γεγονός ότι ένας συγκεκριμένος έμπορος δεν παραδίδει από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη δική σας χώρα, δεν χρειάζεται πλέον να το σκέφτεστε: χάρη στη USaddress έχουμε τη λύση γι’ αυτό! Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε έχετε ανακαλύψει στις αμερικανικές ιστοσελίδες και να το παραλάβετε στην Ελλάδα! Κατά την εγγραφή σας στο USaddress.com θα σας δοθεί μια ταχυδρομική διεύθυνση στις ΗΠΑ, την οποία και θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε σε όλα τα αμερικανικά e-shops. Με αυτό τον τρόπο, εκατομμύρια προϊόντα γίνονται αυτόματα διαθέσιμα σε όλους σας! Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται κατευθείαν στο κέντρο διανομής μέσω της προσωπικής σας διεύθυνσης στο USaddress και παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας, σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο. Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και απλούστατη, πληρώνετε μόνο για την αποστολή του πακέτου στο σπίτι σας.

Οι έμποροι διαθέτουν πάμπολλες ιδέες για το πως να προσελκύουν πελάτες στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, οπότε δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε ψάχνοντας για το ιδανικό δώρο που θα εκτιμήσουν αληθινά οι αγαπημένοι σας.

Τσεκάρετε μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές που έχει ετοιμάσει η USAddress, προκειμένου να κάνει για εσάς το κυνήγι για το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου, όχι μόνο εύκολο αλλά και απολαυστικό!

Εντοπίστε τα online καταστήματα με τις καλύτερες προσφορές

Συνήθως τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν καλύτερες τιμές από τα αντίστοιχα παραδοσιακά / φυσικά σημεία πώλησης. Εξαιτίας του αυξανόμενου ανταγωνισμού μεταξύ των e-shops, οι πωλητές οφείλουν να παροτρύνουν τους καταναλωτές να επιλέξουν το δικό τους εν λόγω κατάστημα, γι’ αυτό και τους δελεάζουν με τις καλύτερες δυνατές τιμές και προσφορές. Συγκρίνετε, λοιπόν, τις τιμές από διαφορετικά καταστήματα και επιλέξτε αυτή που τελικά σας ταιριάζει περισσότερο.

Αναζητήστε προϊόντα από τη χώρα προέλευσης του Αγίου Βαλεντίνου

Το να βρείτε μοναδικά δώρα δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, καθώς τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν παρεμφερή προϊόντα. Όταν όμως η αγορά γίνεται από e-shops του εξωτερικού, δεν κινδυνεύετε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ένα δώρο που πιθανώς να έχουν ήδη. Φέτος, δοκιμάστε να κάνετε αγορές σε online καταστήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες – θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων. Οι έμποροι της χώρας, από την οποία προέρχεται μάλιστα η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, είναι οι πιο έμπειροι στο να παρέχουν δώρα κατάλληλα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τολμήστε να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε τη διαφορά, αγοράζοντας ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο για τη μοναδικότητά του.

Αγοράστε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα με ethnic χαρακτήρα

Όταν έρχεται η στιγμή που θέλετε όντως να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας, τότε είναι που πρέπει να βρείτε κάτι όσο γίνεται πιο ξεχωριστό. Χειροποίητα κοσμήματα ή είδη διακόσμησης παραμένουν μια άψογη επιλογή! Αρκετοί Αμερικανοί ιθαγενείς διαθέτουν online τις δημιουργίες τους – εάν ψάξετε σε αμερικανικά ηλεκτρονικά καταστήματα, θα ανακαλύψετε από χειροποίητα κανό μέχρι ονειροπαγίδες, βραχιόλια ή ακόμα και αυθεντικά / παραδοσιακά ενδύματα. Με αυτό τον τρόπο, αγοράζοντας απευθείας από τους ίδιους, βοηθάτε επίσης στην ανάπτυξη μιας μικρής επιχείρησης.

Αφιερώστε χρόνο σε μια καλή έρευνα και ανακαλύψτε τι πραγματικά ονειρεύεται το άλλο σας μισό, ρωτώντας απλώς τους φίλους του/της

Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να εκμυστηρευτούν στους αγαπημένους τους τι είδους δώρο θα επιθυμούσαν πραγματικά και τους είναι συχνά ευκολότερο εύκολο να το μοιραστούν με τους φίλους τους. Μη διστάσετε να συζητήσετε το θέμα με τους κολλητούς του/ της και ανακαλύψτε αυτό που αληθινά ονειρεύονται. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν λάθος επιλογές και θα αγοράσετε με σιγουριά το πολυπόθητο δώρο για τους αγαπημένους σας

Ακολουθήστε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα δώρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που σας παρέχουν πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και σίγουρα οι καλύτεροι έρχονται από την ίδια τη χώρα προέλευσης της Γιορτής των Ερωτευμένων. Τα αμερικανικά περιοδικά είναι δίχως άλλο ένας απίθανος τρόπος να πάρετε ιδέες για τα τέλεια δώρα. Ξεφυλλίστε τα και εμπνευστείτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι για να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή, το κλειδί της επιτυχίας είναι να δημιουργήσετε και όχι απλώς να αντιγράψετε!

Μην παραλείψετε να κάνετε εγκαίρως την παραγγελία σας!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει ολοταχώς – είναι στις 14 Φεβρουαρίου! Όταν πραγματοποιείτε online αγορές, μην ξεχνάτε να κάνετε την παραγγελία σας από νωρίς – δεν θέλετε να απογοητεύσετε τους αγαπημένους σας τελευταία στιγμή, σωστά; Μην ανησυχείτε, έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας να βρείτε το ιδανικό δώρο και να το αγοράσετε ακόμα και από την άλλη πλευρά του ημισφαιρίου! Κάντε το τώρα, μην το αμελήσετε!

  • Και για το τέλος, μία εκπληκτική προσφορά από την USAddress.

Ειδικά για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η USAddress παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές ένα δώρο – Κερδίστε έως και 10$ έκπτωση στα μεταφορικά έξοδα αποστολής από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τον κωδικό promo VDAY10!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 12 =