αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι σημαντικές φράσεις από τον άνθρωπο που δημιούργησε την Google

Έξι σημαντικές φράσεις από τον άνθρωπο που δημιούργησε την Google

Όταν το 1998 ο Larry Page ίδρυε την Google, η τεχνολογία ήταν πολύ διαφορετική, σε σχέση με σήμερα. Όμως ο ίδιος, μαζί με τον άλλο συνιδρυτή Sergey Brin, κατάφεραν… να δουν στο μέλλον. Και να δημιουργήσουν ένα project που θα χρησιμοποιούσαν αμέτρητοι άνθρωποι σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Είχε μάλιστα αρχίσει να εργάζεται πάνω στο νέο του δημιούργημα λίγα χρόνια πριν, όταν ήταν έκανε ακόμα το διδακτορικό του, στο πανεπιστήμιο του Στάμφορντ.

Σήμερα ο Larry Page είναι 43 χρονών (κάντε τον υπολογισμό να δείτε πόσο ήταν όταν έφτιαξε την Google). Κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Alphabet, του ομίλου δηλαδή στον οποίο είναι κομμάτι η Google.

Κατά καιρούς, σε διάφορες ομιλίες του, ο ίδιος έχει διατυπώσει μερικές αξιομνημόνευτες φράσεις. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κάποιος μαζί του, είναι λόγια που έχει πει κάποιος που δημιούργησε έναν τεχνολογικό κολοσσό.

Έξι σημαντικές φράσεις από τον Larry Page

1— Όταν αλλάζεις τον κόσμο, δουλεύεις πάνω σε σημαντικά πράγματα. Είσαι ενθουσιασμένος όταν ξυπνάς το πρωί!

2— Αν μας ένοιαζαν μόνο τα χρήματα, θα είχαμε πουλήσει την εταιρία εδώ και πολύ καιρό. Και τώρα θα καθόμασταν σε κάποια παραλία.

3— Στόχος μας είναι να οργανώσουμε αυτό που λέγεται «πληροφορία» σε παγκόσμιο επίπεδο. Και η πληροφορία να γίνει προσβάσιμη και χρήσιμη σε όλους.

4— Πολλές επιχειρήσεις δεν φτάνουν στην επιτυχία, ανά τα χρόνια. Τι κάνουν λάθος; Δεν προσαρμόζονται… στο μέλλον.

5— Η δουλειά μου σαν leader, είναι να κάνω κατανοητό στον κάθε έναν που δουλεύει στην εταιρία , ότι υπάρχουν σπουδαίες προοπτικές για τον ίδιο.

6— Μπορείς να φτιάξεις μια ιντερνετική επιχείρηση με 10 άτομα και να έχεις δισεκατομμύρια ανθρώπους που να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 4 =