αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ένιωσα ότι πέτυχα, όταν αγόρασα το ιδιωτικό jet μου»: Μια τολμηρή δήλωση από τον Tilman Fertitta

«Ένιωσα ότι πέτυχα, όταν αγόρασα το ιδιωτικό jet μου»: Μια τολμηρή δήλωση από τον Tilman Fertitta

Έχει σημασία τι στόχους βάζεις και το πότε τελικά φτάνεις σε αυτούς. Ο Tilman Fertitta είναι σήμερα 59 ετών, ιδρυτής και CEO της Landry’s. Μια μητρική εταιρία, η οποία κατέχει πάνω από 500 ακίνητα και 40 brands εστιατορίων. Έχει επίσης την Fertitta Entertainment. Και η περιουσία του υπολογίζεται στα 3 δισ. δολάρια.

Πότε όμως ένιωσε ότι έφτασε στον στόχο του και ποιος ήταν αυτός; «Πάντα είχα στόχο να αγοράσω το πρώτο μου ιδιωτικό αεροπλάνο μέχρι να φτάσω 35 χρονών» αποκαλύπτει ο Tilman Fertitta. Και τα καταφέρει. Αυτή μάλιστα ήταν και η στιγμή που όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάλαβε ότι έφτασε στην επιτυχία.

Πέρα όμως από μια αγορά πολυτελείας, όπως αναλύει σε άρθρο του το CNBC, το jet χρησίμεψε στο να αναπτύξει τις επιχειρήσεις του. «Όταν ήμουν στην αρχή της επιχειρηματικής μου πορείας, χρησιμοποιώντας το αεροπλάνο μπορούσαν να φτάνω πολύ γρήγορα σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ», τονίζει ο ίδιος. Μιλάμε βέβαια για μια χώρα, στην οποία οι αποστάσεις είναι αρκετά μεγάλες.

Έχουν όμως ενδιαφέρον δύο πράγματα σε αυτή την ιστορία: Πρώτον, το πόσο υψηλούς στόχους είχε θέσει από την αρχή ο γνωστός businessman. Δεν βάζει ο καθένας στόχο να αγοράσει ένα ιδιωτικό jet πριν τα 35 του. Σε δεύτερη φάση, έχει σημασία το πότε καταλαβαίνει κάποιος ότι έφτασε στην επιτυχία. Αυτό είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τον καθένα. Η επιτυχία είναι κάτι σχετικό. Ο Fertitta ένιωσε ότι πέτυχε, μόλις αγόρασε το αεροπλάνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ tips από τον άνθρωπο πήρε ένα απλό δάνειο και έφτασε στην επιχειρηματική επιτυχία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + nine =