αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα 2λεπτο βίντεο, με τις κομβικές στιγμές στη διαδρομή του Mark Zuckerberg, σου αφήνει ένα σπουδαίο μάθημα

Ένα 2λεπτο βίντεο, με τις κομβικές στιγμές στη διαδρομή του Mark Zuckerberg, σου αφήνει ένα σπουδαίο μάθημα

Το 2004 ίδρυσε το Facebook. Και το 2005, ο Mark Zuckerberg ήρθε αντιμέτωπος με την πιο σημαντική απόφαση στην (μέχρι τότε) ζωή του: Να αφήσει το Χάρβαρντ ή να συνεχίσει να σπουδάζει εκεί;

«Μου πήρε 5 λεπτά να αποφασίσω ότι θα φύγω» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ήρθε ακόμα μια κομβική στιγμή. η Yahoo προσφέρθηκε να εξαγοράσει το Facebook, δίνοντας στον Zuckerberg ένα πολύ καλό ποσό για την δεδομένη φάση. Ο ίδιος πίστευε το project του και πιστεύοντας ότι κάποτε θα αξίζει πολύ περισσότερα, αρνήθηκε την πρόταση. Η ομάδα του διαφώνησε και αποχώρησε από το FB.

Παρόλο που θα μπορoύσε να τα έχει παρατήσει σε εκείνο το δύσκολο σημείο, ο Mark Zuckerberg συνέχισε να πιστεύει στην ιδέα του και προσέλαβε νέα ομάδα. Σήμερα, το Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου. Και ο Zuckerberg είναι ο 5ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Το παραπάνω βίντεο, κλείνει με το μάθημα που μας αφήνει αυτή η ιστορία: Ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι, ποτέ μη σταματάς να πιστεύεις στα όνειρα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 12 =