αρχικηVIRALΈνα ελληνικό σπίτι- σπήλαιο, μέσα στα κορυφαία της Airbnb για επισκεφτεί κάποιος το 2018

Ένα ελληνικό σπίτι- σπήλαιο, μέσα στα κορυφαία της Airbnb για επισκεφτεί κάποιος το 2018

Μια εκπληκτική υπόσκαφη βίλα στην Οία είναι μεταξύ των επτά πιο «επιθυμητών» σπιτιών της Airbnb παγκοσμίως για το 2018, με βάση τη λίστα που δημοσίευσε η πλατφόρμα τουριστικής ενοικίασης σπιτιών.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ρετιρέ, κάστρα, δεντρόσπιτα και άλλα.

Δείτε τα 7 “ονειρεμένα σπίτια”:

  1. Δεντρόσπιτο στην Ατλάντα, Τζόρτζια (ΗΠΑ)

Το νούμερο ένα πιο επιθυμητό σπίτι είναι ένα δεντρόσπιτο στην πόλη στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Η ονειρεμένη σουίτα τριών όμορφα επιπλωμένων δωματίων βρίσκεται ανάμεσα στα δέντρα λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Ατλάντα.

  1. Λαμπέν, Γαλλία

Δεύτερη λίστα είναι μια βίλα στη Γαλλία που περιβάλλεται από πεύκα και βρίσκεται στην άκρη του δάσους του Aquitany Landes. Η γραφική ιδιοκτησία τριών υπνοδωματίων απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την παραλία, αλλά διαθέτει επίσης πισίνα και κήπο, ενώ διαθέτει ένα ειδυλλιακό μέρος όπου μπορείτε να ακούσετε τα πουλιά να τραγουδούν και ο άνεμος να ψιθυρίζει μέσα από τα δέντρα.

  1. Βαρκελώνη, Ισπανία

Ένα ευρύχωρο, μοντέρνο διαμέρισμα σε πολυτελές κτίριο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την Plazza Catalunya. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και πολύ μεγάλο καθιστικό.

  1. Eden Valley, Μεγ. Βρετανία

Ένα βικτωριανό κάστρο στο κέντρο της Μεγάλη Βρετανίας, με 15 διαφορετικά δωμάτια, που υπόσχονται να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή.

  1. Νυρεμβέργη, Γερμανία

Ένα αυθεντικό αφγανικό κατάλυμα, μια στρογγυλή σκηνή που προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία διαμονής. Το παραδοσιακό «γιουρτ» διαθέτει ηλεκτρισμό αλλά δεν υπάρχει τηλεόραση, ούτε τρεχούμενο νερό. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν ένα ζεστό ντους στην ντουζιέρα της πισίνας.

  1. Όρος Νάθαν, Αυστραλία

Μια πολυτελής βίλα στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, χωρητικότητας 10 ατόμων, με εκληπτική θέα. Βρίσκεται σε μια έκταση 10 στρεμμάτων και διαθέτει πισίνα αλλά και τζακούζι με τζάκι.

  1. Οία, Σαντορίνη

Η πολυτελής υπόσκαφη βίλα στην Οία της Σαντορίνης με τη μοναδική θέα στην καλντέρα, ήταν αρχικά κελάρι κρασιών. Αποτελείται από τρία διαφορετικά σπίτια και διαθέτει πισίνα. Το σπίτι νοικιάζεται έναντι 357 δολαρίων τη βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα.

Πηγή: Tornosnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − three =