αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας CEO λέει το πως θα βρεις ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Ένας CEO λέει το πως θα βρεις ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Το Mindbodygreen είναι ένα media brand, που ασχολείται στο πως οι άνθρωποι θα ζουν καλύτερα και θα έχουν μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Κάθε μήνα, πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι επισκέπτονται το site, και μάλιστα το 75% αυτών, ανήκουν στους λεγόμενους Millennials.

Όμως, τι θα σε συμβούλευε ο ιδρυτής και CEO της εν λόγω εταιρίας, Jason Wachob, έτσι ώστε να βρεις τη δική σου ισορροπία; Είναι ίσως ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα. Μιλώντας στο Forbes, σημειώνει: «Νομίζω είναι σημαντικό να ωθείς τον εαυτό σου στα όρια του, αλλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντοχές. Μη συγκρίνεστε με τον επιχειρηματία που θαυμάζετε ή τον συνάδελφο σας στο γραφείο. Δεν έχει να κάνει με αυτούς. Έχει να κάνει με εσένα».

Ενώ παράλληλα, ο ίδιος αναφέρεται στο ζήτημα του άγχους: «Πολλοί άνθρωποι δεν φροντίζουν τον εαυτό τους, μέσω της διατροφής, της κίνησης και της διαχείρισης του άγχους. Λέω διαχείριση, διότι πιστεύω ότι το άγχος δεν φεύγει ποτέ εντελώς. Αν καταφέρεις να διαχειρίζεσαι το άγχος, θα μπορέσεις να ζήσεις μια πιο ισχυροποιημένη ζωή».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =