αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας business γκουρού λέει ότι η «καταπληκτική ιδέα» δεν κάνει την διαφορά. Και παραθέτει το skill που πρέπει να μάθεις

Ένας business γκουρού λέει ότι η «καταπληκτική ιδέα» δεν κάνει την διαφορά. Και παραθέτει το skill που πρέπει να μάθεις

Πολλές φορές ακούμε για την «καταπληκτική ιδέα» που μπορεί να σε φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία και να σε κάνει πλούσιο. Aυτό κάνουν πολλοί νέοι σε όλο τον κόσμο: Ψάχνουν την τρομερή ιδέα. Θέλουν να δημιουργήσουν το επόμενο Facebook ή Snapchat. Κι όμως, η ιδέα από μόνη της, όσο καλή και αν είναι, δεν αρκεί. Αυτό τουλάχιστον λέει ο επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος Patrick- Bet David.

Όπως εξηγεί, δεν πρέπει να ψάχνεις την επόμενη ιδέα δισεκατομμυρίων. Δεν έχει νόημα. Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα από όλα, είναι να γίνεις πολύ καλός στις πωλήσεις. Όπως τονίζει μάλιστα, ένας άνθρωπος που ξέρει να κάνει καλές πωλήσεις, μπορεί πιο εύκολα να προσελκύσει επενδυτές, σε σύγκριση με έναν άλλο που έχει μια τρομερή ιδέα αλλά δεν ξέρει να την «πουλήσει».

Και πως μπορεί να γίνει κάποιος καλός στις πωλήσεις; Ο Patrick Bet David, έχει και εδώ μια πρακτική συμβουλή. «Αφιέρωσε 1 ή 2 χρόνια δουλεύοντας με κάποιον που ξέρει να κάνει πωλήσεις. Και μάθε πως να πουλάς», τονίζει.

Your Idea Sucks

Why you shouldn't waste your time coming up with the next Snapchat or Instagram.

Posted by Patrick Bet-David on Donnerstag, 14. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 11 =