αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας 26χρονος ιδρυτής ξεκαθαρίζει: «Millennials, αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε»

Ένας 26χρονος ιδρυτής ξεκαθαρίζει: «Millennials, αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε»

«Σε όλη μου τη ζωή, πάντα μου έλεγαν να ακολουθώ τους κανόνες. Να είμαι υπομονετικός, να δεχτώ ότι έχω και να είμαι ΟΚ με αυτό. Μου έλεγαν ότι αυτό που αγαπώ (το γράψιμο) είναι απλά ένα όνειρο και πρέπει να βρω κάτι πιο ρεαλιστικό». Με αυτή τη φράση του, ξεκινά το άρθρο του στο Inc.com, ο Nicolas Cole.

Σήμερα είναι 26 ετών. Ανήκει στη λεγόμενη γενιά των Millennials. Ξέφυγε από τα καθιερωμένα και πλέον είναι ιδρυτής της εταιρίας Digital Press που ειδικεύεται στη συγγραφή βιβλίων. Και ο ίδιος, είναι ένας full time συγγραφέας.

Πολλές φορές, βοηθά στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και άλλους πετυχημένους ανθρώπους, να καταγράψουν τις ιστορίες τους στο χαρτί. Ακολούθησε το όνειρο του, και τώρα κάνει τη δουλειά που θέλει, από ένα laptop, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όπως λέει ο Cole (φωτο).

Μετά από την δική του εμπειρία, καταλήγει σε ένα πράγμα που μπορεί να οδηγήσει τους Millennials στην επιτυχία: Η πειθαρχία.

«Άσε το κινητό κάτω για ένα δευτερόλεπτο και κοιτάξτε γύρω. Ακόμα κι αν είστε στο γραφείο, έξω για φαΐ ή για ψώνια. Προσέξτε τι συμβαίνει γύρω σας. Κοιτάξτε τι απογοητευμένη κοινωνία έχουμε γίνει» τονίζει ο Nicolas Cole.

Και συνεχίζει: «Και δεν απογοητευόμαστε καν από πράγματα που αξίζει να απογοητευτούμε. Μας οδηγούν λάθος, με βίντεο με γάτες ή ανόητα μηνύματα στο Instagram. Πράγματα που μας δίνουν ένα μικρό χτύπημα ευχαρίστησης αλλά όχι την πραγματική ολοκλήρωση».

Η πιο σημαντική δεξιότητα που πρέπει να έχεις σήμερα είναι η πειθαρχία. Όχι η νοημοσύνη, γιατί οτιδήποτε θέλεις μπορείς να το βρεις με ένα απλό ψάξιμο στο ίντερνετ. «Για να φτάσεις στην επιτυχία, τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μην ακούς το θόρυβο και να δουλεύεις», λέει ο 26χρονος ιδρυτής.

Όπως έχει διαπιστώσει ο ίδιος, πολλοί Millennials, λένε ότι θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, θέλουν να κάνουν κάτι σπουδαίο, θέλουν να αλλάξουν δουλειά, θέλουν να ταξιδέψουν. «Αν το θέλετε πραγματικά, τότε αφήστε στην άκρη το τηλέφωνο σας και ξεκινήστε τη δουλειά» λέει ο Cole.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − one =