αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας πρώην εργαζόμενος της Apple αποκαλύπτει τους «11 κανόνες επιτυχίας» που δίνει η εταιρία σε όσους δουλεύουν εκεί

Ένας πρώην εργαζόμενος της Apple αποκαλύπτει τους «11 κανόνες επιτυχίας» που δίνει η εταιρία σε όσους δουλεύουν εκεί

Η επιτυχία ενός τεχνολογικού γίγαντα… από μέσα. Αυτός θα μπορούσε να ήταν ένας εναλλακτικός τίτλος για το παρόν άρθρο. Ο Huxley Dunsany εργαζόταν στην Apple για πάνω από μια δεκαετία, ως solutions consultant. Το 2004, ένας προϊστάμενος του έδωσε την κάρτα, την οποία μοίραζε η Apple και είχε στο πίσω μέρος τους «κανόνες επιτυχίας», σύμφωνα με την οπτική της εταιρίας.

Συνολικά 11 φράσεις. Περιγράφοντας το διευθυντικό στέλεχος, John Brandon, στον οποίο άνηκε η κάρτα, ο Dunsany λέει ότι ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, που ευχαριστιόσουν να συζητάς μαζί του, ενώ εφάρμοζε τους «κανόνες επιτυχίας» που υπάρχουν στην κάρτα.

Πάμε όμως στην ουσία του θέματος. Ποια ήταν τα μεγάλα tips που έδινε (και ίσως δίνει ακόμα) η Apple στους εργαζομένους της; Σύμφωνα με την κάρτα που ανέβασε στο Reddit o Huxley Dunsany, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχουμε 11 φράσεις. Μάλιστα, την συγκεκριμένη κάρτα αναδημοσιεύει και το CNBC.

«Αφήστε το παλιό, αξιοποιήστε στο έπακρο το μέλλον» και «Πείτε πάντα την αλήθεια. Θέλουμε να ακούσουμε τα νέα νωρίτερα παρά αργότερα», είναι δύο από τις συμβουλές που βλέπουμε. Ενώ σίγουρα προκαλούν αίσθηση οι δύο τελευταίες: «Μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά» και «Διασκεδάστε. Διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =