αρχικηVIRALΈνας μάστερ του φενγκ σούι μιλά για τα 3 πράγματα που λείπουν από το σαλόνι σου

Ένας μάστερ του φενγκ σούι μιλά για τα 3 πράγματα που λείπουν από το σαλόνι σου

Για να αλλάξει η ενέργεια του σπιτιού, δεν απαιτείται ολική ανακαίνιση. Mικρές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, για να νιώσετε άνεση και ζεστασιά, δεν είναι ανάγκη να αλλάξετε όλα τα έπιπλα του σπιτιού ή τη συνολική διαρρύθμισή του κάθε δωματίου. Ισως ο χώρος να έχει επιβαρυνθεί από αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται πια ή να έχει έλλειψη αντικειμένων που πραγματικά χρειάζεται. H Μarianne Gordon, μια ειδικός του Feng Shui μοιράζεται τα μυστικά για ένα ευχάριστο περιβάλλον. «Η βασική αρχή του Feng Shui είναι να ζεις σε ένα σπίτι με αντικείμενα που αγαπάς και χρησιμοποιείς χωρίς να έχεις άγχος για το αν συμβαδίζουν με τις τρέχουσες διακοσμητικές τάσεις». Ποια είναι τα τρία πράγματα που μπορεί να λείπουν από το σαλόνι σου και μπορούν να αλλάξουν την ενέργειά του σύμφωνα με την ειδικό;

1) Βάλε μουσική: Σύμφωνα με τον ειδικό, η μουσική μπορεί να δώσει ζωή στο χώρο. Να ανανεώσει την ενέργειά του. «Ενα μουσικό όργανο ή ηχεία για να ακούγεται μουσική μπορούν να δώσουν ζωντάνια και κέφι στο χώρο».

2) «Μαλακές» υφές: Υφάσματα που μπορούν να αποπνέουν ζεστασιά στο σαλόνι. «Πχ. Ενα μαλακό ριχτάρι, μαξιλάρες στον καναπέ ή ένα ζεστό χαλί κάνουν το χώρο αμέσως πιο άνετο».

3) Βιβλία και περιοδικά που πραγματικά διαβάζεις (και δεν τα έχεις για διακοσμητική χρήση): Η ειδικός συμβουλεύει να «ντύσεις» τον χώρο με αντικείμενα που έχουν χρησιμότητα και δεν είναι απλά διακοσμητικά που τον επιβαρύνουν. «Τα βιβλία που έχεις στον χώρο δεν θα πρέπει να είναι «αντίκες» που δεν έχεις διαβάσει -και δεν θα ήθελες να διαβάσεις. Αν ο χώρος έχει βιβλία και περιοδικά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, αμέσως δίνεται μια επιπλέον δυνατότητα για ψυχαγωγία».

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 12 =