αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας είναι ο μοναδικός λόγος που θα απέλυα κάποιον υπάλληλο: Ο Mr Under Armour εξηγεί

Ένας είναι ο μοναδικός λόγος που θα απέλυα κάποιον υπάλληλο: Ο Mr Under Armour εξηγεί

Πρόσφατα η Under Armour ξεπέρασε σε πωλήσεις την Adidas, σε ότι αφορά την αγορά των ΗΠΑ. Πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης, πίσω από την Nike. Ο ιδρυτής της εταιρίας, Kevin Plank, κάνει όμως σαφές, ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Θέλει περαιτέρω άνοδο.

Η πρόκληση τώρα, είναι να παραμείνει ευέλικτη η εταιρία και να ενσωματώσει τις καινοτομίες που θέλει ο Kevin Plank. Αυτό δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, όταν έχεις 15.000 εργαζομένους, διασκορπισμένους σε 26 γραφεία που βρίσκονται σε διάφορα μέρη. Μιλώντας στο Fast Company Innovation Festival το οποίο έγινε στη Νέα Υόρκη, ο Mr Under Armour, αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο για τον οποίο θα απέλυε έναν υπάλληλο του.

«Θα απέλυα κάποιον υπάλληλο από την εταιρία μόνο για έναν λόγο. Αν μου έλεγε: μα αυτός είναι ο τρόπος που το κάναμε πάντα», τονίζει ο Kevin Plank.

Και φυσικά, αυτό σχετίζεται με τα όσα αναφέρονται παραπάνω. Ο έμπειρος επιχειρηματίας έχει καταλάβει ότι ο τρόπος δουλειάς δεν μπορεί να μένει ίδιος με το πέρασμα των χρόνων. Όλα αλλάζουν, και στο παιχνίδι μπαίνουν νέες καινοτομίες. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνδυάζει την αθλητική ένδυση με τις νέες τεχνολογίες. Στο προσεχές μέλλον, η Under Armour θέλει να αναπτύξει τεχνολογίες απευθείας στα ρούχα, που θα επιτρέπουν στους αθλητές να παρακολουθούν την κατάσταση του σώματος τους σε πραγματικό χρόνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − nine =