αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈλληνες ταξιτζήδες VS Uber: Το βίντεο που ανέβασε η διάσημη αμερικανική πλατφόρμα «Now This»

Έλληνες ταξιτζήδες VS Uber: Το βίντεο που ανέβασε η διάσημη αμερικανική πλατφόρμα «Now This»

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι χτεσινές εντάσεις μεταξύ των ταξιτζήδων και των οδηγών της Uber, στο κέντρο της Αθήνας. Η ταξιτζήδες είχαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Uber και μόλις εντόπισαν οδηγούς της εταιρίας, κινήθηκαν εναντίων τους, χτυπώντας τα οχήματα τους και φωνάζοντας.

Σχετικό βίντεο ανέβασε μέχρι και η διάσημη αμερικανική πλατφόρμα «Now This». H οποία παράγει βίντεο, τα διαμοιράζει στα Social Media και αυτά τα βλέπουν πολλοί άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η σελίδα του NowThis στο Facebook, μετρά πάνω από 13.000.000 likes. To NowThis λειτούργησε για πρώτη φορά το 2012 υπό την επιτήρηση των Eric Hippeau και Ken Lerer, με το σκεπτικό ότι όλα τα βίντεο ειδήσεων θα έπρεπε να δημοσιεύονταν σε πλατφόρμες όπου υπήρχε «συνωστισμός». Αυτή η στρατηγική όμως δεν ευόδωσε, μέχρι που το Facebook ξεκίνησε να προωθεί σε μεγάλο βαθμό διάφορες προσφορές για βίντεο, προκειμένου να ανταγωνιστεί το YouTube.

Σήμερα οι εργαζόμενοι του NowThis παράγουν περίπου 65 βίντεο την ημέρα. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς η startup εταιρεία βρέθηκε στο ραντάρ του Λευκού Οίκου.

Στο βίντεο με τους Έλληνες ταξιτζήδες παρακάτω, θα δείτε τις στιγμές έντασης, αλλά και να αιτήματα που παραθέτουν οι οδηγοί ταξί.

Taxi Drivers Strike Against Uber in Athens

Taxi drivers staged protests and attacked Ubers in Athens

Posted by NowThis on Dienstag, 6. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =