αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγινε δεύτερος πλειστηριασμός για το Athens Ledra… αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος

Έγινε δεύτερος πλειστηριασμός για το Athens Ledra… αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος

Ακαρπο ήταν το αποτέλεσμα και της δεύτερης προσπάθειας πλειστηριασμού του ξενοδοχείου Athens Ledra, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού και παραμένει κλειστό πάνω από τρεισήμισι μήνες.

Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή διαδικασία πλειστηριασμού της ξενοδοχειακής μονάδας δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος. Η τιμή πρώτης προσφοράς όπως και στην πρώτη προσπάθεια πλειστηριασμού του ξενοδοχείου, στα μέσα Ιουλίου, ήταν στα 47,8 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή και σύμφωνα με παράγοντες της τουριστικής αγοράς, η υψηλή τιμή εκκίνησης απέτρεψε τη συμμετοχή ενδιαφερομένων για την απόκτηση του ξενοδοχείου καθώς στο κόστος κτήσης πρέπει να συνυπολογιστεί και μία επιπλέον δαπάνη για τον εκσυγχρονισμό μέρους των εγκαταστάσεων της μονάδας.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου προτίθενται να προχωρήσουν σε περαιτέρω νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους. Η διαδικασία του πλειστηριασμού αναμένεται να επαναληφθεί έως το τέλος του έτους, με πιθανή τιμή εκκίνησης περί τα 35 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται, ότι μονάδα διέκοψε τη λειτουργία της στις 31 Μαΐου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =