αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε τις πόρτες του ο co-working χώρος του κολοσσού Spaces στο κέντρο της Αθήνας

Άνοιξε τις πόρτες του ο co-working χώρος του κολοσσού Spaces στο κέντρο της Αθήνας

Είναι πλέον πραγματικότητα. Το γνωστό Ολλανδικό brand, Spaces, που ειδικεύεται στους co-working χώρους, έχει πλέον παρουσία και στην Αθήνα. Η τοποθεσία στην οδό Ερμού 56 ανταποκρίνεται στις ποικίλες απαιτήσεις του χώρου εργασίας των σημερινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο με 270 θέσεις εργασίας και 85 co-working desks ενώ όλο το κέντρο εκτείνεται σε 1.309 τ.μ.

Ο Martijn Roordink, συνιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε για το opening στην Αθήνα: «Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που γίνεται η εργασία, παρέχοντας ένα σύγχρονο και εμπνευσμένο περιβάλλον με πραγματική έμφαση στη συνεργασία και στη δικτύωση».

Και συμπλήρωσε: «Η Αθήνα είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μεγάλες δυνατότητες και η οδός Ερμού είναι από τους πιο κεντρικούς και ζωντανούς δρόμους. Πιστεύω πως η εταιρεία θα αποτελέσει μια εστία έμπνευσης για τους χρήστες της και πως μέσα από τους χώρους της θα γεννηθούν καινοτόμες ιδέες και εμπνευσμένες συνεργασίες».

Η εταιρία λέει στο επίσημο site της, ότι στους χώρους της «μπορείτε να εργαστείτε, να δείτε τα email σας και να συναντήσετε πελάτες. Συναναστραφείτε με τα άτομα που γνωρίζετε στο Spaces και αφήστε τον ενθουσιασμό τους να πυροδοτήσει το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Όταν πάλι θέλετε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά χάρη στο ασφαλές δίκτυο WiFi, με τη συντροφιά υπέροχου καφέ φτιαγμένου από barista».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο στην Αθήνα, στο email reception.ermou@spacesworks.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =